İstanbul'da Fal - Falcılar

Daha önce ben de çok olumlu konuşuyordum Zeynep hanım için ama son 1 yılda fikrim değişti, sonradan fikir değişebilir arkadaşlar, bu çok mümkün ve zeynepin eski mşterilerin çoğu artık fal baltırmıyor ona, çünkü önemsiz 1-2 şey bilip çoğunlukşa ana konularda tamamen yanılıyor , onunla ilgili değil bence, biz jafını suçluyoruz ama, onunkiler yanıltıyor bemce, bikerek yalan söylettiriyorlar kadına

Çok isterdim söyledijlerinin doğru çıkmasını ama tam tersi oldu... , hani iyiyi beklersün de olmaz değil dediğim şey, tam tersi diyorum ya, tesmen ters köşe, söylediklerinin tersini söylese iyi tuttururmuş

Buna katılıyorum keşke dedikleri çıksa :))

Siz öyle düşünürsünüz, ben böyle düşünürüm.
Evet, hafızanız mı kuvvetli yoksa Zeynep'in çok sıkı fanı falan mısınız?
Ben 2 kelime geçmişten bir şey bildi diye Zeynep çıktı diyemem. Tüm olacak, gelecek diye beni umutlandırıp söyledikleri hiçbir şeyin çıkmamasını söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim.
Aynen Zeynep'i göklere çıkarmışım ama şu an tamamen fiyasko olduğunu gördüm.
Bu sizin içinde geçerli; Zeynep'i hem savunuyorsunuz hem de genele çıkmamasına rağmen hala öneriyorsunuz.
Yani ben karışamam ama herkesin fikri, siz de benim gibi saygı duymalısınız.
Siz çok dikkatimi çekmiştiniz Zeynep'i savunmanuz hakkında zaten, bir şey yazmayacaktım ama sonunda dayanamadım.
Lütfen uzatmayalım, iyi günler.

Valla bende Zeynep'i iyi bulan kimseyi tanimiyorum, herkeste fiyasko cikti kim baktirdiysa, herkeste ayni. Herkes cok sikayetci onun hakkinda. Baktirmamak en iyisi. Hem para hem umutlar gidiyo. Umutlar en kiricisi bence, insan ister istemez umitleniyo bosuna ve beklentide oluyo.

Kızlar kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim ama yazacağım. Ben buraya Zeynep'in detaylı fal yorumlarını yazmıştım. Zeynep'in falı çıkmayınca ve ben burdan çıkmadığını söyleyince benim arkadaşıma fal bakmadı, ters bir şekilde başkasına fal baktırın dedi ve suratına telefonu kapattı. Bu hadsiz tavırlarını müşterilere karşı değiştirmesini tavsiye ediyorum. Arkadaşım da merak edip baktırmak istemişti ayrıca hepimiz gibi, yani Zeynep'in çok iyi olduğundan değil.

Benim tavsiye vermediğimi beni bilen biliyor zaten,ıspata gerek yok diye düşünüyorum
Ayrıca herkes kendinden sorumlu derim ben,ben çıkmayan hiçbir şeyi yazmam ki tersi hakka girer

Benim tavsiye vermediğimi beni bilen biliyor zaten,ıspata gerek yok diye düşünüyorum
Ayrıca herkes kendinden sorumlu derim ben,ben çıkmayan hiçbir şeyi yazmam ki tersi hakka girer
Açıkçası ben sizin Zeynep'in yakını olduğunuzu düşünüyorum. Çünkü kendisini çok övüyorsunuz.

Ben de baktıracaktım az daha iyi ki yazdın:) bu arada youtube da cans tarotrann bi fal dinledim uyumlu çıktı onu da deneyebilirsiniz

kızlar ilk kez duydum diye direk atlayıp dün sarmaşık ayşeye baktırdım kötüydü tavsiye etmiyorum :)
Anlatmak istediğim şey buydu işte…okuyoruz ve baktırmak istiyoruz
Bunları yazınca ,Zeynep’in yakını oluyorum
Ve bu yazılanı beğenenler de var
Ahir ömrümde böyle akıldışı bir şey okumadım

Siz yolunuzu bulmuşsunuz diyorum Süper taktik

Siz yolunuzu bulmuşsunuz diyorum Süper taktik
Geceninkralicesi hanımcım mesela dün de bir arkadaşımız sizin bayıldığınız falciya gaza gelip baktirmis ama hiç memnun kalmamış, bu durumda siz sarmaşık cafe Ayşe olabilir misiniz diye sormamak da elde değil ama sormuyoruz çünkü insanları yok yere suclamanın bir manası yok. sizin de daha önce gelip bayıldım dediğiniz bir çok falcı için sonra tutmamış dediğiniz de olmuş kısacası birbirimizi suçlamak yerine keyfimize bakalım

Emin olun Sarmaşık Cafe Ayşe'nin falı çıkmazsa buraya gelir alnım açık bir şekilde çıkmadı yazarım.
Ki bu durumu iyi ki yazmışsınız, bana ayrılacaksın, kötü dediği kişiden ayrıldım ama dediği vadeden çok önce. Çıktı mı çıkmadı mı karar sizin

Fal baktırmayalı o kadar uzun zaman oldu ki. Yarın devamı gelmemek şartıyla yeni birine baktıracağım daha önce sadece eski müşterilerim diye reddetmişti şimdi kabul etti 100 tl miş bayadır da baktırmadığım için gözden çıkardım çünkü artık parama acır hale gelmiştim. Ama uzun zaman sonra diye kıyıyorum. Olumlu ya da olumsuz mutlaka yazarım denemek sonuçta herkesi denedik

Selam kızlar,burdan görüp zeynepe baktırmıstım cok begenmemiştim acıkcası aşk ile ilgili değil sorum bir şeyler dedi sunu yaapcaksın biriyle vs vs diye hiç öyle plan yoktu bugun hepsi oldu inşallah sonu da öyle olur ama çıkanı vardı demi ya bu kadarı olunca sonuda güzel olur umuduyla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…