Ben de baktırdım ve sordum,nasıldı dedim.Cevap gelmedi.
Bana indigo olduğumu filan söyledi.Numeroloji üzerinden baktı ama spesifik şeyler duymadım.
Enesin numarasını benimle de özelden paylaşır mısınız ?evet. bugun dedigi ani birebir yasayinca aklima geldi dinledim. diger falcilarin yorumlarini dinleyip yazicam hepsini ama sunu belirtiyim 5-6 aydir fal baktirmiyorum guncelde kim nasil bakiyor onu bilemem
Merhaba safiye hanımın iletişim bilgilerini benimle de paylaşır mısınız ?Pendik değil canım Beşiktaş ta ofisi vardı
benimle de paylaşır mısınız iletişim bilgisiniBana da yazar mısın
Merhaba , bana da numarasını verebilir misiniz duru görü bakan kişinin.Arkadaşlar çok kişiye numara verdim. Baktiranlar yazabilir mi? Herkes fikir sahibi olsun
Enesin numarasını bana da gönderebilir misinizBen dün enese baktırdım ailemle ilgili çok ilginçti şeyleri bildi çok şaşırdım. Ama kariyer konusunda çuvalladı alakasız şeyler söyledi. İlişki konusunda da çok çok olumsuz konuşup mahvetti beni umarım onun dediği gibi olmaz. Baktıranların yorumu nedir?
Bana da iletişim bilgilerini gönderebilir misinizKızlar merhaba benim düzenli baktırdığım birisi var ama genellikle tarot bakıyor ve her dediği çıkıyoro yüzden tarotu başkasına baktırmak istemiyorum kahveye her zaman bakmıyor o yüzden sadece kahve falı bakan bildiğiniz iyi bir falcı var mı ona baktıramadığım zamanlarda baktıracağım.
Gerçekten mi?Çok sevindim.herkese indigo oldugunu soyluyo ciddiye almayintaksimdeki falcilar anlik krizlerde iyi. beklentisiz baktirin
Gerçekten mi?Çok sevindim.
Yusuf Güneyden de bahsetti mi?
Numarasını atar mısınız bana daenesin 6 ay once baktigi yildiznamede soyledikleri vadesiyle cikti
Sütlü cafe neslihan olabilirArkadaşlar halkalıda fal bakan var mı ? Tanıdığınız var mı? Bakırköy de olur bilen var sa atarmısınız acil
Sütlükahve neslihan biliyormu ya bana an olarak deidikleri tuttu ama gelecek nıck! Hiç onun dediği gbi hiç olmadı ya An’da iyi denilebilir sadece ama artık o da sence iyi mi? Yakın zamanda baktırdın mıSütlü cafe neslihan olabilir
Yani anda bazen bildiği şeyler oluyor ama gelecek olarak hiçbir falcı yüzde yüz çıkmıyor zatenSütlükahve neslihan biliyormu ya bana an olarak deidikleri tuttu ama gelecek nıck! Hiç onun dediği gbi hiç olmadı ya An’da iyi denilebilir sadece ama artık o da sence iyi mi? Yakın zamanda baktırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?