Enesin numarasini mesaj atabilir mi birisi lutfenn..
Fal krizim geldi ya da memnun kaldiginiz bir falci var miiii numarasını atabileceginiz?
Aa o zaman daha iyi bakan baska biri var midir? Beni klasik tarotcular tatmin etmiyor daha detay bilen su fali vs bakan falcilari seviyorum oyle biri varsa mesaj atar misinizenes cogumuza cikmadi. o fiyata bence baskasini bulmak lazim
Telefondan bakiyor mu acabaTaksim de İranlı Asel hanım gelmiş oradaki müşteriler önermişti , bakımını beğendim , deneyebilirsiniz
İsmi nedir numarasini verir misinizSelam kızlar birini buldum adam biraz pahalı ama benimle alakalı herşeyi bildi direk isim vere vere bakım yaptı gelecekle ilgili tahminleri de şubattan itibaren başlıcak ama anlık ve geçmişle ilgili söyledikleri doğru ben beğendim isim vere vere ve fotoğraftan gidiyor 1 saat filan sürdü nasıl geçtiğini anlamadım görüntülü bakıyor isteyen olursa iletişim numarasını veririm yada sizde bir araştırın
Bende alabilirmiyim numarasınıTelefondan bakiyor mu acaba
taksimdeki hangi kafede
Asmin’ de , ben kafeye gitmeyi tercih ediyorum telefondan ziyadeTelefondan bakiyor mu acaba
taksimdeki hangi kafede
Hangi çeşidine baktırmıştınız? Hiç mi çıkmadı size? Zaten çok uzun vade bakmıyor aslında.enes cogumuza cikmadi. o fiyata bence baskasini bulmak lazim
Ben Enes beyi beğendim, biliyor bence uzun vade vermiyor evet.Hangi çeşidine baktırmıştınız? Hiç mi çıkmadı size? Zaten çok uzun vade bakmıyor aslında.
sizinde benim gibi herkesle enerjiniz tutmuyo ama tutani birakmamak lazimenes cogumuza cikmadi. o fiyata bence baskasini bulmak lazim
ben gecen sene fal seruvenimi noktaladim boyle bayagi bi toplu baktirip oyle biraktim enesin bana gecen sene baktigi yildiznamede yanlis veya anlatmadi diyicegim nokta yok o kadar nokta atisliydi. yasadigim bir dusuk vardi onun ardindan tekrar hamile olacagima kadar bildi bende.Ben Enes beyi beğendim, biliyor bence uzun vade vermiyor evet.
sizinde benim gibi herkesle enerjiniz tutmuyo ama tutani birakmamak lazimenes bende genel olarak hep cikti ozellikle gecen seneki yildiznamesi zaten yazmistim her baktirdigimi detaylica tekrar bi guncelliyicem 1 sene olunca hepsini
bilgi paylaşımı için çok teşekkürler kızlar. Yıldızname bakımı kısa vadeyi mi kapsiyordu diğer bakımlar gibi yoksa daha uzun vadeli mi örneğin bir yıla yayılmış bilgiler miydi? Biraz tuzlu da şu anben gecen sene fal seruvenimi noktaladim boyle bayagi bi toplu baktirip oyle biraktim enesin bana gecen sene baktigi yildiznamede yanlis veya anlatmadi diyicegim nokta yok o kadar nokta atisliydi. yasadigim bir dusuk vardi onun ardindan tekrar hamile olacagima kadar bildi bende.
bilgi paylaşımı için çok teşekkürler kızlar. Yıldızname bakımı kısa vadeyi mi kapsiyordu diğer bakımlar gibi yoksa daha uzun vadeli mi örneğin bir yıla yayılmış bilgiler miydi? Biraz tuzlu da şu an(bayağı)
Bana olumsuz dediği şeyler olumsuz oldu 1-2,5 ay bandında bilgilerdi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?