İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar safiyeye baktırıp çıkanlar var mi. Bana cok olumsuz yorum yapti tarih verdi ama cok iddialıydı. Verdigi vadeleri gecte olsa tutuyor mu
Safiye benim için harika, falcıları yıllarca talan ettim çok uzun süredir baktırmıyorum çok şükür ama 6 ay da 1 safiyeye baktırıyorum bizim enerjimiz tutuyordur belki ama yorumlarına en çok güvendiğim isim, tabi herkeste değildir mesela ben de enfali hiç beğenmedim ama arkadaşıma ne dediyse çıktı diyebilirim

Kızlar safiyeye baktırıp çıkanlar var mi. Bana cok olumsuz yorum yapti tarih verdi ama cok iddialıydı. Verdigi vadeleri gecte olsa tutuyor mu
Bu arada beşiktaş safiyeden bahsediyorum ben sizin sorduğunuz o mu ?

Baska falci öneriniz var mi bu cok iyi dediğiniz. Tarot bana fal gibi gelmiyor sanki

Evet o enerjimizin tuttuğunu nasil anlayacağız

Evet o enerjimizin tuttuğunu nasil anlayacağız
İşte bi kere baktırıp değerlendirmek gerekiyor ha 2500 e bakıyor bence aşırı pahalı ve o kadar da değmez ama ben zaten sene de 1 ve ya 2 kez baktırdığım için veriyorum ama yine de çok fazla.

Bilgisini bana atabilir misiniz lütfen

Galiba safiyenin dediği bir sey çıktı. Devamını bekliyorum hic aklima gelmeyecek bir sey soylemisti

Merhabalar yıldızname baktırmak istiyorum ama telefonla bakan iyi biri varmı tavsiye ediceğiniz

Arkadaşlar kadıköy ateş nasil baktirdiniz mi hic yüz yüze düşünüyorum da

Merhaba, Numarasını alabilirmiyim?

`