İstanbul'da Fal - Falcılar

ay aslında en sevmediğim falcı tipi ama merak ettim benimlede paylaşırsanız bende deniyim hemennn
sevmeme sebebimde baktırmak istiyosun 10 gün 15 gün bekliyosun arıyosun çekmiyo arıyosun başkası açıyo felan
özellikle doğuda köylerdede böyle teyzeler çok var

Bilmiyorum ben işte yazlığa geldim kuzenimde başka şehirden o anlattı ses kaydını dinletti arkadaşının kendinde baktirmis ama baktırmam birdaha dedi hastalık ölüm ayrılık tarzı şeyleri söylüyormuş. Bende numarasını bilmiyorum. Torunu dediğim kız kendi memleketine gidicekmis işte 10gun sonra komple ozaman baktiracak kadın telden anlamiyomus. Bu kahve içip gösterip ses kaydı yapıp atıyormuş. Kadın yasliymis zaten. Kadın para alan biride değilde kız iş bulamadığı için kendi alıyormuş. Şimdilik bukadar biliyorum rica ettim bugün olsun diye ama orda değilim eşya topluyoruz dedi.

Kuzum noyu atarmisin

Ay ölüm kötü olay söylüyorsa ben de baktırmam, moral bozucu boşverin bence ya gerek yok

Sevgili heıdı hanımcım,deneyimlerseniz paylaşın lütfen

canım torununa ulaşırsan yaz numarasını baktıralım. deneyelim

kuzum su falcı emine mi bu?

Ay ölüm kötü olay söylüyorsa ben de baktırmam, moral bozucu boşverin bence ya gerek yok
Bu arada bu falcıların kötü olay söylemesi deyince aklıma hep bir arkadasıma falcının uçak kazası yaşayacaksın demesi geliyor. Neyse ki kazada ölecek mi ölmeyecek mi onu söylememiş %1 ihtimali falan var sanırım uçak kazasından kurtulmasının. Yani kızın psikolojisini düşünün, her uçağa bindiğinde ister istemez aklına gelir ve gerilirsin. O yüzden bu tarz şeyler söyleyen falcılara baktırmam ben şahsen .

Aklıma falcı niko geldi,bir tanıdığıma annesinin karaciğerinin iflas edeceğini söyleyip kızın 6 ay psikolojisini bozmuştu.

Baktirin bende merak ettim yorumunuzu sonradan bizde nasiplenelim

Aklıma falcı niko geldi,bir tanıdığıma annesinin karaciğerinin iflas edeceğini söyleyip kızın 6 ay psikolojisini bozmuştu.
Niko’nun karaciğeri sağlam mı acaba?karaciğer ile ilgili yorum yapmazlar genelde
Ne antin kuntin yorumlar Allahım
İllaki değişik bir şey söyleyecek

Merhaba yigitin numarasını verir misiniz?

Bana da şak diye çıkmadı aslında çıkan söylediği tek bir olumsuz şey

Bana da şak diye çıkmadı aslında çıkan söylediği tek bir olumsuz şey
Bana hiçbir şey çıkmadı tamamen sallamasyondu.
Adam karşıma gelip itiraf edicekti falan hiçde öyle bir şey olmadı.
Eski sevgilisiyle görüşmüş pişman olup gelicek dedi.
Adam aksine yeni arayışlara girdi beni de bir daha aramadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…