- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Anlamadım sizin durumda ritanın falı çıktı mıRita için niye bukadar atıp tuttuğunuzu anlamadım bende tam tersine kim baktırdıysa mesajattı burda çıktı, dediği gibi oldu vs vs. Olumlu durumları bence hepsi atıyor. Olumlu bilen falcı yok zaten. Ya kadın bana 2yıl önce bu adam bu kızla olmayacak başka bir kızla olacak göz rengide şu olacak dedi. Ve herkes evlenmicek, yok bu adam evlenemez asla aklında böyle birşey yok dedi. Hatta çoğu hayatındaki kadını bilemedi yani. Adam evlilik tarihi almış, yerlerini tutmuşlar ve ritanın dediği göz rengine sahip. Ya bilen bilir geçen seferkinde de evlenecek demişlerdi evlenmeyip ayrılmıştı. O yüzden hiç boşa artık hiçbir falcıyı övmeyin. Bu çok ama çok önemli bir konu bunu bilemeyen bir falcıya ben asla baktırmam. Bu çok büyük rezillik ve vebal nasıl böyle bir sorumluluk yükleniyorlar anlamıyorum
Zeynep ya Zeynep bana bu adam kapında yatcak. Yok takılıyor asla evlilik yok. Yüzük yok vs vs zırvaladı.
Sibel övdüğünüz kadın olduğunu bilemedi
Canan bildi birtek o dedi işte bu adam başkasıyla evlencek dedi ve 2yıldır bunu diyor. Sadece son falında yok böyle birşey dedi. Bence attı orda
Can, Lerna, Hazal, Aşkın, İrem, Samiye, Emine, Fatma yani baktırdığım tüm ama tüm falcılar. Birtek Chioma demişti işte bu bir kız bulcak kendinden küçük hemen onla evlencek ve dediği gibi çok kısa sürede olan birşey ve kendinden küçük. Gerçi oda kesin evlilik var ama zaman göremem diyo buda saçma sonuçta gün alınmış, karar verilmiş demekki oda atıyo yani benim bilmemi bekliyo heralde.
Yani olay bu hepsimi yanılır yani anlamış değilim gerçekten.
Bulursanız bana da verir misinizMerhaba Mardin kiziltepede Fatma bacı diye biri varmış çok iyi fal bakiyor numarası olan var mi
Zor bulmam belki bulan baktiran varsirBulursanız bana da verir misiniz
O daha önce denendi iyi çıkmadı.Merhaba Mardin kiziltepede Fatma bacı diye biri varmış çok iyi fal bakiyor numarası olan var mı
Cekim yasasıyla istediğim her seyi elde ettim arkadaslar. Youtubede bir suru video var izleyinKızlar Esmalarla istediği dileği kabul olan yapan arkadaşımız var mı içimizde?
Örnek verebilir misiniz ?Cekim yasasıyla istediğim her seyi elde ettim arkadaslar. Youtubede bir suru video var izleyin
valla ben de denedim bazı videoları da olmadı bir şey. imgelemek ve sonra unutup beklentiye girmemek diyorlar. o iş bende olmuyor maalesefCekim yasasıyla istediğim her seyi elde ettim arkadaslar. Youtubede bir suru video var izleyin
bulursan bana da söyle yüzyüze tel farketmezKızlar adam akıllı yıldızname baktırmak istiyorum yüzyüze önerebileceğiniz birisi var mıdır ?
onu ben de duydum. ama tel yok:S ulaşamadım.Merhaba Mardin kiziltepede Fatma bacı diye biri varmış çok iyi fal bakiyor numarası olan var mı
Emine çıkar mı fikrim yok ama bildiğim eminenin görevlileri var o şekilde bakıyor.Umarım çıkmaz dedikleri ya Emine hanımın çıkar umarım
bulup memnun kalırsam söylerim canım,yok ama adam akıllı yıldızname bakan. Arayıştayım bendebulursan bana da söyle yüzyüze tel farketmez
Görevlileri derken cin felan mıııEmine çıkar mı fikrim yok ama bildiğim eminenin görevlileri var o şekilde bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?