İstanbul'da Fal - Falcılar

Yaaaa harikasın Yiğit in numarasi olan var mıdır acaba diye yorum arattım ve sana denk geldim :) Yiğit e yıllar önce baktirmistim, o zamanlar dikkate almamıştım ama 3 yıl sonra söyledikleri çıkınca yeniden baktırmak istedim ama tüm falcilarin numaralarını silmiştim bulamıyorum. Yiğit in numarasını atar mısın bana lütfen? Bı de Burak vardi onun numarasıni bilen atabilir mi lütfen :)

Merhaba dostlar
Ablamın yaşadığı Sağlık sorunu nedeniyle,sonucunun nasıl çıkacağını öğrenmek için Zeynep’e fal baktırdım,sonucunun iyi çıkacağını söyledi
Ve biz güzel sonucu bugün aldık
Kendisini zaten beğeniyordum,beğeni katsayım yükseldi

Zeynep’e yurtdışında yaşayan biri olarak nasıl ulaşabilirim

Başka çıkan bir şey varmi canım

Başka çıkan bir şey varmi canım
Borç verme durumumu söyledi,işyerim değişti onu söyledi…ki sıkıntım büyüktü ayrıldığım eşimle ilgili çok spesifik bir şey söyledi ki oldukça ilginçti oldu
İsim verip arayacağını söylediği kişiler aradı
Olmaz dediği adamlar olmadı
Söylediği cümleleri aynen duyduğum oldu
Şimdilik bunları hatırlıyorum

Benimde beklediğim iki konu var ısrarla olucak diyor sende zaman veriyor mu bende zaman vermiyor

Bende de senin gibi karşı taraftan duyacaksın dediği şeyleri duymuslugum çok oldu hatta bazen onun sesiyle konuşur şaşırtır beni ama son falini bekliyorum ısrarla olucak diyor.

Cok gecmis olsun, her seyin basi saglik gercekten, o sonuc ve saglikla ilgili haber bekleme sureci cok yipratici, diger butun sorunlar cok ufak kaliyor insanin bir kere hastaneye yolu dustugunde. Insallah herkesin sagligi iyi olsun. Saglik sorunlarini falciya danismayi sevmem ama insan o durumda endise duydugu icin guzel bir yorum almasi iyi geliyor zaten olumsuz gorseydi soylemezdi diye dusunuyorum.

vay be, bana ne bildiği bir şey oldu ne de dedikleri çıktı. bu kadar şey bilen biri başkasına hiç mi tutrurmaz? gerçekten bu fal işi kumar gibi bir şey.

Öngörüleri güçlü diye düşündüğüm için sordum ve dediği gibi oldu çok şükür
Dilekleriniz için teşekkür ederim sağolun

Zeynep'e nasıl ulaşabilirim? Kuzenim online bakan bir falcı arıyor onunla aynı şehirde değiliz benimkine gidemiyor o yüzden sanırım en popüler Zeynep. Bakalım onunla enerjisi tutacak mı. Numarasını atabilicek olan var mı?

Zeynep'ten baktiran %20-30 memnun geri kalana hic cikmamis. Ben de cikmayan icindeyim, bir tane tutan sey olmamisti falindan ne anda ne gelecekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…