- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Günaydınkizlar serkan teke baktıran ve çıkan oldu mu merak ettim indirim vard genel olarak herşeyi bildi ama sizin yorumlarınızı da öğrenebilir miyim
Yaaaa harikasınKızlar birde bilir misiniz yıllar önce bakırköyde yiğit diye bir falcı vardı ama cafe de bakmıyordu sanırım bir ara popülerdi onu hatırlıyor musunuz? Yıldızname isteyenler içinde gül diye biri var benim emlakçı abla baktırmıştı çok memnundu numarasınıda bana vermişti ama yıldızname tercih ettirmediğim için baktırmadım. Yiğiti de hatırlayıp isterseniz onun da numarası var bu dediğim rahat 10 sene önce falandır
Zeynep’e yurtdışında yaşayan biri olarak nasıl ulaşabilirimMerhaba dostlar
Ablamın yaşadığı Sağlık sorunu nedeniyle,sonucunun nasıl çıkacağını öğrenmek için Zeynep’e fal baktırdım,sonucunun iyi çıkacağını söyledi
Ve biz güzel sonucu bugün aldık
Kendisini zaten beğeniyordum,beğeni katsayım yükseldi
Suan tatilde olduğu için watsaptan fal bakmıyor normalden arama yapabileceğin birini bulursan ancak o şekilde bakim yaptırabilirsiniz.Zeynep’e yurtdışında yaşayan biri olarak nasıl ulaşabilirim
Başka çıkan bir şey varmi canımMerhaba dostlar
Ablamın yaşadığı Sağlık sorunu nedeniyle,sonucunun nasıl çıkacağını öğrenmek için Zeynep’e fal baktırdım,sonucunun iyi çıkacağını söyledi
Inanki yok kuzum zeynepe baktiriyorum ben genelde oda beklemede suan çok kişi denedim ama yok iyi diyebileceğim biri.Bana anda ve yakın gelecekte iyi bir falcı önerir misiniz
Zeynep’e ulaşabilsem ne kadara bakıyorInanki yok kuzum zeynepe baktiriyorum ben genelde oda beklemede suan çok kişi denedim ama yok iyi diyebileceğim biri.
Borç verme durumumu söyledi,işyerim değişti onu söyledi…ki sıkıntım büyüktü ayrıldığım eşimle ilgili çok spesifik bir şey söyledi ki oldukça ilginçti olduBaşka çıkan bir şey varmi canım
Benimde beklediğim iki konu var ısrarla olucak diyor sende zaman veriyor mu bende zaman vermiyorBorç verme durumumu söyledi,işyerim değişti onu söyledi…ki sıkıntım büyüktü ayrıldığım eşimle ilgili çok spesifik bir şey söyledi ki oldukça ilginçti oldu
İsim verip arayacağını söylediği kişiler aradı
Olmaz dediği adamlar olmadı
Söylediği cümleleri aynen duyduğum oldu
Şimdilik bunları hatırlıyorum
Bende de senin gibi karşı taraftan duyacaksın dediği şeyleri duymuslugum çok oldu hatta bazen onun sesiyle konuşur şaşırtır beni ama son falini bekliyorum ısrarla olucak diyor.Borç verme durumumu söyledi,işyerim değişti onu söyledi…ki sıkıntım büyüktü ayrıldığım eşimle ilgili çok spesifik bir şey söyledi ki oldukça ilginçti oldu
İyiler erkenden çıksın inşallahBende de senin gibi karşı taraftan duyacaksın dediği şeyleri duymuslugum çok oldu hatta bazen onun sesiyle konuşur şaşırtır beni ama son falini bekliyorum ısrarla olucak diyor.
Zaman vermiyor ben de sormuyorum zira zamanı önemli bulmuyorumBenimde beklediğim iki konu var ısrarla olucak diyor sende zaman veriyor mu bende zaman vermiyor
Cok gecmis olsun, her seyin basi saglik gercekten, o sonuc ve saglikla ilgili haber bekleme sureci cok yipratici, diger butun sorunlar cok ufak kaliyor insanin bir kere hastaneye yolu dustugunde. Insallah herkesin sagligi iyi olsun. Saglik sorunlarini falciya danismayi sevmem ama insan o durumda endise duydugu icin guzel bir yorum almasi iyi geliyor zaten olumsuz gorseydi soylemezdi diye dusunuyorum.Merhaba dostlar
vay be, bana ne bildiği bir şey oldu ne de dedikleri çıktı. bu kadar şey bilen biri başkasına hiç mi tutrurmaz? gerçekten bu fal işi kumar gibi bir şey.Borç verme durumumu söyledi,işyerim değişti onu söyledi…ki sıkıntım büyüktü ayrıldığım eşimle ilgili çok spesifik bir şey söyledi ki oldukça ilginçti oldu
Öngörüleri güçlü diye düşündüğüm için sordum ve dediği gibi oldu çok şükürCok gecmis olsun, her seyin basi saglik gercekten, o sonuc ve saglikla ilgili haber bekleme sureci cok yipratici, diger butun sorunlar cok ufak kaliyor insanin bir kere hastaneye yolu dustugunde. Insallah herkesin sagligi iyi olsun. Saglik sorunlarini falciya danismayi sevmem ama insan o durumda endise duydugu icin guzel bir yorum almasi iyi geliyor zaten olumsuz gorseydi soylemezdi diye dusunuyorum.
Zeynep'ten baktiran %20-30 memnun geri kalana hic cikmamis. Ben de cikmayan icindeyim, bir tane tutan sey olmamisti falindan ne anda ne gelecekte.Zeynep'e nasıl ulaşabilirim? Kuzenim online bakan bir falcı arıyor onunla aynı şehirde değiliz benimkine gidemiyor o yüzdensanırım en popüler Zeynep. Bakalım onunla enerjisi tutacak mı. Numarasını atabilicek olan var mı?
Detayli şeylerdi soyle olay yasayacaksin su kisi seni savunacak vs. Söylediği isimler de dogruçıktı dediğiniz eskisi dçnecek dönmeyecek gibi yüzde elli bir şey mi? yoksa şöyle biriyle tanışacaksın, şöyle bir olay yaşayacaksın gibi detaylı bir şey mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?