İstanbul'da Fal - Falcılar

Kesinlikle katiliyorum, iyi olan yazilimci oluyor, kotu olan da bisey bilmiyor. Ya birisi cikti nihayet karsimiza o da artik tovbe ediyor burdaki lafini bilmezlerden dolayi, olacak is degil. Kadinin nasil gucune gittiyse bakimlari birakmis, ne kadar kotu bir durum. Herseyi okudum ve bu karalayan insanlarin dediklerine bakarsaniz zaten kimin yalan soyledigi cok iyi anlasiliyor. Bazilarina hicccccc bisey begendiremezsin. Falci bayan da yine bakim yapmaya baslar umarim. Iftiraya ugramak ne kotu bisey.

Ben Gelecek için bise diyemem yeni baktirdim ben zaten ani merak ediyordum karşı tarafla ilgili bilmek gereken emin olmam gereken şeyler vardı ayrıntılarıyla vermiş anda gercekten mükemmel gelecek için bise demiyorum.

rita dün baktığında "bugün ya da yarın olacak" dediği olay olmadı. Vadelerde kayma olmuyorsa çıkmadı diyebilirim. Çıkmasını istemiyordum zaten
Çıkmasın çıkmasın sende istemiyorsun ben şimdi mesela düşünüyorum süreç hakkında biraz bilgi verdim bazı şeyleri oradan da bağlamış olabilir mantıken, ama bildiği şeylerde vardı şimdi kadının hakkını yemiyim ilk aradığımda benimle ilgili anlık zaten görüyor .

Ben
Gelecek için bise diyemem yeni baktirdim ben zaten ani merak ediyordum karşı tarafla ilgili bilmek gereken emin olmam gereken şeyler vardı ayrıntılarıyla vermiş anda gercekten mükemmel gelecek için bise demiyorum.
Insallah guzel seyler olur. Gelecek zaten kimse bilemez Allah'tan baska, bende zaten hep su ani merak ederim. Mukemmel olduguna eminim, baktiranlar cok memnun, ozelden gorustum baya kisilerle, hepsi cok cok iyi dedi.

Ben
Gelecek için bise diyemem yeni baktirdim ben zaten ani merak ediyordum karşı tarafla ilgili bilmek gereken emin olmam gereken şeyler vardı ayrıntılarıyla vermiş anda gercekten mükemmel gelecek için bise demiyorum.
WhatsApptan kadına yazdım fal baktırmak istediğimi okuyup cevap vermedi. İnşallah tekrar bakmaya başlar.

WhatsApptan kadına yazdım fal baktırmak istediğimi okuyup cevap vermedi. İnşallah tekrar bakmaya başlar.
kadının geçim kapısı buysa bir anda fal bakmayı bırakmayacaktır herhalde. kk dan öğrendim falan dediyseniz belki buradakilere bakmaz bir süre. umarım döner de içinizde kalmaz.

Numarasını atar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…