Ever herkes merak ediyor Ama tabi anlıktan cok gelecek çıkarsa daha çok tercih edilir. Forum hareketlendi ama ne güzel buraya takılmıyordum takıldıkca baktırasim geliyor para harcıyorum.Bence tekrar bakar ama belli bir zamandan sonra.. falcilar kolay kolay birakmiyor. Su an forumda populer kendisi, arayi uzatmadan doner bakimlara bence
Bende sirf bu yorumlar icin actim hesabimi kapatmistim. kamer hanim forumu canlandirdi gercekten. hem indirim yapsin hemde baksin, daha cok kazanirEver herkes merak ediyor Ama tabi anlıktan cok gelecek çıkarsa daha çok tercih edilir. Forum hareketlendi ama ne güzel buraya takılmıyordum takıldıkca baktırasim geliyor para harcıyorum.
Yok bebegim seninle uzaktan yakindan alakasi yoktuHayatım sorun yok, sadece bahsedilen cümleyi kullanan ben olduğum için açıklama yaptım.Bir de hepimiz hep aynı şeyi yapıyoruz oncu,buncu secmeyi seviyoruz.oysa zaman da para da bizden gidiyor keşke çıkan biri olsa da gönül rahatlığıyla bu yaaa desek
Bu arada kamer hn a ben de baktırdım numarayı aldıktan sonra aynı gün dekont da paylaşabilirim inanmayan olursa evet kendinden emin bir şekilde benimle ilgili bu forumda kimsenin bilmediği arkadaşlarımdan sadece bir kaçının bildiği bir konuyu acaba böyle mi diye sormadan çat diye yazmış.Ben yazılımcı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa hayatımdaki güncel kisi ile ilgili bir şeyler söyleyebilirdi ama hiç bahsi gecmedi daha önce falcılara sorduğum acaba olur mu diye kafamı bir süre meşgul etmiş birini birebir harfleriyle söyledi ancak güncel asıl baktırmak istediğim kişi ile ilgili tek bir cümle yazmadi mesela ben sorana kadar bu kısım inanılmaz garip geldi bana o yüzden çok muallaktayım onla ilgili ,hakkına girmemek için olumsuz bir şey diyemem tabiii
Hepimiz kalbimizden ne geçiyorsa fazlasını yaşarız inşallahhhhhhh,bizi fala fula düşürenler utansınYok bebegim seninle uzaktan yakindan alakasi yoktu. Cok sanslisin sana bakmis, artik tovbe etmis gibi bakmam diyor. Konustum kendisiyle, cok iyi birisi ama fal bakmicak asla. Ah evet keske birisini bulsaydik ne iyi olurdu . Insallah hayatin hep guzelliklerle dolu olur guzel kalbin gibi.
Canım özelden cevap verdim sanaBen kaçırdıysam affınıza sığınırım,lakin bir sorum olacak:siz kendisiyle nasıl bağlantı kurdunuz
Bana o kadar spesifik birşey söyledi ki hemde yakın zamanda istediğim kişiyle ilgili (barışma vs gibi birşey değil) işiyle alakalı birşey,özelden anlatabilirim ne olduğunu yüzyüze görüşme kesinlikle değil bu arada ama bana bir yerle ilgili birşey dedi gelecekle ilgili birşey bu,sallaması atması imkansız birşey bu arada doğruluğu varmı diye bugün araştırdım. Sırf bu konu için araştırdım ve soruşturdum %50-60'oranda çıkacak birşey olduğunu duydum. Yani o dediği spesifik şeyin çıkma ihtimali var gibi .Görüşme barışma sevgili olma gibi birşey değil yanlış anlaşılmasın.Kamer Hanıma baktırabilen ve yakın vadeler verilen üyeler burdan geri dönüş yaparlarsa çok sevinirim kendi adıma.
telefon numarası alma şansımız var mı pekiBana o kadar spesifik birşey söyledi ki hemde yakın zamanda istediğim kişiyle ilgili (barışma vs gibi birşey değil) işiyle alakalı birşey,özelden anlatabilirim ne olduğunu yüzyüze görüşme kesinlikle değil bu arada ama bana bir yerle ilgili birşey dedi gelecekle ilgili birşey bu,sallaması atması imkansız birşey bu arada doğruluğu varmı diye bugün araştırdım. Sırf bu konu için araştırdım ve soruşturdum %50-60'oranda çıkacak birşey olduğunu duydum. Yani o dediği spesifik şeyin çıkma ihtimali var gibi .Görüşme barışma sevgili olma gibi birşey değil yanlış anlaşılmasın.
Benim arkadaşım yalvardı resmen ama asla bakmıyormuş birdahatelefon numarası alma şansımız var mı peki
tüh yaBenim arkadaşım yalvardı resmen ama asla bakmıyormuş birdaha
bunu kamerede iletelim :)Aslinda iyi tarafindan baksa, yazilimci olup mesajlari okudugundan şüphe duyulacak kadar iyi bulunmus aslinda bakimi, iltifat sayilabilir
Burda dün yaşanan tartışmanın muhatabı ben olduğum için yazmak gereği duyuyorum. “Ben kesinlikle bu işin içinde bir şey olduğunu düşünüyorum, yazılım yardımı alınıyor, telefona ulaşıp whatsapp mesajlarını okuyor” ibareleri gayet açık ve net şekilde ortada hukuken uygun olmayacak şekilde kişisel verilere bir şekilde ulaşıldığı hakkında şüpheler anlamına geliyor. Ben bu yorumlar yapıldığında hiçbir şekilde aslında öyle değildir ya da vay efendim sen nasıl böyle dersin diye bir yorumda bulunmadım. Kişilerin özgür iradesi ile gelip şüphelerini açıklaması gayet doğal.
Benim takıldığım nokta şu: Bana gayet iyi baktı dediğim bir yorumun altına bir üye spesifik olarak herhangi bir durumu bilip bilmediğini sorduğunda verdiğim yanıt şuydu: evet daha önceden telefonda vs hiç kimse ile paylaşmadığım, seneler öncesinde kalan büyük bir detayı bildi.
Sanki yalan söylüyormuşum gibi bir üye çıkıp ona bakarsan şu şu falcı ben de daha iyi, hem sen kesin bu bilgiyi başkasıyla paylaştın ya da olumlu konuştuğu için böyle diyorsun, ben inanmıyorum diyemez. Bu insanın aklıyla alay etmek oluyor. Hangi falcının kime iyi bakıp bakmadığına da mı gelip karışacak. Bunu ifade ettiğimde de mahalle kavgası yaşıyormuşuz gibi büyük büyük laflarla “sen kim oluyorsun da bana şunu şunu diyorsun, “bir falcıyı” savunuyorsun derse kusura bakmasın da ben susup kenara çekilemez. Burda saygı sınırları içinde herkes herşeyi eleştirebilir ama öyle eli belinde gelip “hayır iyi değil sana öyle gelmiş” “sen kim oluyorsun” vs gibi ifadeleri kullanamaz.
Son olarak “kabalaşmayalım” tarzında karşılıklı kaba ifadeler kullanıldığını ifade eden bir fiil kullanmışsınız. Buradaki yorumlardan da anlaşılacağı üzere dünden bu yana yazılan mesajlarda kabalaşma eylemi tek taraflı yapılıyor.
SelamTam tahmin ettigim gibiymis durumlar.
Kamer Hanim anladigim kadariyla isinde baya iyi, biraz zaman gecsin cikarsa bir kac kisiye kesin ben de denerim. Anda merak ettigim seyler olsaydi baktirirdim ama sadece gelecek odakli, nadir fal baktiriyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?