- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.264
- 128
- 35
Adım atsa da ilişki başlasa da önemli olan sürdürmek .Entellüktüel ve farkındalık seviyeniz fakedilebilinir ölçüde olan değerli arkadaşlardan birisiniz, sadece bir bakış açısı dile getirmek istiyorum; kendi düşüncem hani katılan olur veya olmaz ama çok üzülen arkadaşlar için belki başka bir pencereden olaya bakma imkanı sunar. Bu isteyen erkek gelir alır, arar sorar düşüncesi vb evet eski erkekler için gerçekçi şeyler ancak bugun yaşadığımız global dünya ve sorunları karşısında karakter, kişilik veya özgüven sorunsallarına dönüşen iki taraf için oldukça yoğun çıkmazlar var. Artık öyle eril erkek düzeyi çok yüksek kaliteli erkek oranı fazla kalmadı; sayıları oldukça az. Diyelim birsini siz isteseniz bile kendi içsel, psikolojık, özguvensel sorunları sebebiyle de adım atmıyor olabilir. Atamıyordur belki de gerçekten tutuktur.
Bir de kadersel bir süreç var hani yine katılan vardır katılmayan vardır kaderinizde size ait olan yıllar sonra da geri döner... Size ait olmayan nasibiniz olmayan kaderden çıkar gider. Erkekler de kadınları takıntı yapabiliyor sadece kadınlar bunu daha rahat dile getiriyorlar, paylaşıyorlar. Herkesin hakkında en güzeli olsun...
Ilişki evliliğe giderken inanın herşey problem oluyor arada.
Adamın atıyorum cimri mi aileci mi ne olduğunu görüyorsun.
Flört konusunda haklılar evet isteyen adım atar erkekler adım atiyor zaten herkese elin yüzün duzgunse kız .
Önemli olan sürdürmek o kadının duygusal ihtiyaçlarını karşılamak için ne yapıyor onu anlıyor mu dinliyor mu anlasabilmek burda devreye giriyor .
Anlasamiyorsan zaten kavgalar başlıyor fikir ayrılıkları.
Belli bir yaştan sonra da öyle sevgi aşk değil farklı şeyler on planda oluyor .
3-4 aylık şeylerde bunu kimse anlayamaz.
Severse şöyle uçar böyle kaçar falan filan hikaye.
Adam belli bir statüde eli yüzü düzgünse valla egosu yüksek oluyor öyle sallamıyor .
Çünkü bekleyen fazla seçeneği çok