Size fal deneyimlerimden bahsetmek isterim ,söylediklerim sadece kendi görüşlerim benle olan enerji uyumları , siz baktırdığınızda beğenmiş olabilirsiniz ya da benim beğendiklerimi beğenmemiş olabilirsiniz hiç biri bir garanti içermiyor , kamer hanıma baktırdım begenmedim açıkcası yüzeysel ve bana pek uymadı , bköy laf cafede cigdem hanım cok ilginc olayları biliyor duru görü geliyor bir anda o anı yasatıyor ama her zaman degil, hasan bey gecmisinizi o kadar detaylı anlatıyor ki beraber yasamısınız gibi dertlesiyorsunuz çok mutsuz bir anımda beni cok mutlu etmisti , yakın gelecekte tuttu ama bir kereden fazla baktırılmaz , medyum okan hep aynı tekrarları yapıyor iyi değil ama tarihi bu kadar net bilen tek kişi, , bköy mandal cafede toprak hiç hiç beğenmedim acı konuşuyor ama dediği hiçbir şey olmadı tam tersi oldu hatta, eskiden cafe sentinus da çalışan duygu hanım vardı o da bazen o kadar değişik şeyleri biliyor ki ad veriyor hatta ama çok akıl veriyor tamam tamam diye diye kapatıyorsun o biraz sinir bozucu, esas kalbimin bir numarası seba hanım hem falı en uzun süren o hemde net açık açık kimle nerde ne yapmıs ne olcak acı gerçekler de güzel olaylarda birebir anlatıyor biraz pahalı gelebilir ama bence değer , ben arada değişiklik olsun diye diğerlerine baktırmış olsamda düzenli baktırdığım tek kişi seba hanım, aslında bu bir bağımlılık , geçmişte falcı diye geziyordum, o kadar para harcadım ki düşününce onlardan gelen güzel bir söz beni mutlu eden tek şeydi, artık sadece 2 kişiye baktırıyorum, aslında bu geleceği bilmek isteme bağımlılığından kurtulmak lazım ama şuan için kurtulamadım .)