Zeynep, Ebru ve Gül de iş yok.. harflilerle bakıyorlar ve artık o üç harflileri kimse yalan söylüyor...Keza Kurtuluş tarafında oturan Rita da berbattı...Gerçeklerle bağdaşmayacak şeyler söylediler...
Kimler iyi diyorsanız: Çanakkale Biga da yaşayan Esma adın da bir köy kadını...Kendisiyle telde görüşmüştüm ve teli yok bende...Ama ölen abimin adına kadar herşeyi söylemişti bana..Hem geçmişimi hem de geleceğimi bilmişti..Köy şivesine sahip bir kadın..Ama ona bir daha ulaşamadım...Ağzını açık kalırdı...Telefon ettiğimde, ona iyi tanıdığım bir erkek hakkında bilgi almak istemiştim , bana yakalaşan bir erkekti..Bana direk dediki, o adamdan uzak dur evli o demişti..Adamı gittim araştırdım evli çıktı..Dediği herşey doğruydu ama onu bulmak zor işte..
2. tercih olarak, her zaman bakmayan , kafasına esince bakan, paracı olmayan Meliha var..Meliha da sağlam bakanlardan...En son Kadıköy de Kırmızılım cafe de çalışlıyordu..Sonra o da gitti...Elimde sadece bu konuda iki isim var..1. si Esma ( çanakkale- Biga ).2. si Meliha ( İstanbul)
Deneyimlerimi paylaşmak istedim..Umarım yararlı olmuştur