İstanbul'da Fal - Falcılar

ya dava acmısım bana diyo ortak gelir birleştirmeniz var felan dedim abla evi ayırmısım ne ortaklığı yani hic birsey söylemedi böyle sanki herkese aynı yorumu yapsan tutacak genel geçer seyler işte, sana söylese sende he olabilir belki diyeceğin seylerdi

Ay bu paraları birbirimize versek de fal baktırsak daha çok şey biliriz bu arada kahve falından anlayan var mı yoksa da şöyle sallamam güçlüdür diyen biri varsa fal kapattım boşa gitmesin bakar mı

Ben demeti beğeniyorum. yine iş cıkısı gider ona baktırırım. şimdi tekrar dinledim yani en tutarlı o bakmış.

Artık falcılardan çok yoruldum, saçmalıklarından.. hepsi saçmalık ötesi arkadaşlar fal enerji alan bir şey. Bence herkes 1 ay ara versin biraz rahatlayalım. Hepsi fasa fiso

Artık falcılardan çok yoruldum, saçmalıklarından.. hepsi saçmalık ötesi arkadaşlar fal enerji alan bir şey. Bence herkes 1 ay ara versin biraz rahatlayalım. Hepsi fasa fiso
valla ben 4 -5 ay baktırmadım, sonra bi baktırdım gene aynı saçmalık. toptan bırakmak en güzeli de işte merak kedi olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…