İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende sevmiyorum hatta bakan kişiye direk abla bosver benim sülaleyi benimki ne zaman dönecek demistim onu anlat

bu arada hazır elim değmişken yazıp aklımdaki şu asmin cafedeydi galiba demetede baktırdım oda pek beğenmedim ihtimallerle olur olmaz diye konuşuyor detay yok tekrar baktırmam

Valla kızlar hakkınızı helal edin ben hiç böyle bişey olacağını düşünmedim. Vicdan azabı çekiyorum ama bi yandan da gülüyorum sfkjdfgkfjgfjhk resmen adam dalga geçti allah affetsin ..

Kızlar ben birini tavsiye edebilirim gerçekten memnun kalacağınıza inanıyorum yalnız biraz yoğun olduğu için randevu almanız gerekiyor isteyene numara iletebilirim

Arkadaslar ben size başka birini tavsiye edecegim. Instagramda durugoruhissinsesleri diye bir sayfa var. Cok uygun fiyatlara durugoru bakiyor. Soru cevap üzerinden ilerliyor. Ben cok memnun kaldim. Sadefe fotoğrafa bakarak benim isimle ilgili durumu vs bildi ve 2500e baktırdığım sengul ile ayni şeyleri soyledi. Onun bana verdiği tarihi ben rüyamda da gördüm ve benim rüyalarım cikar. Bir deneyin isterseniz 2 soru ucreti 100tl . Cok da iyi bir insan.

var mı öncü olacak yoksa bana kalsın yine kızlar jdksdskdsa

Biz ne kesinler gördük
ask valla burda yazan herkesi aradım yazdım hepsi fos cıktı demette kafede 14 kisi sıra vardı baktıramadım aksam fforumda onada kotu yazmıslar simdi bu durugoru seyine baktırabilirim bende

ask valla burda yazan herkesi aradım yazdım hepsi fos cıktı demette kafede 14 kisi sıra vardı baktıramadım aksam fforumda onada kotu yazmıslar simdi bu durugoru seyine baktırabilirim bende
Hani senin falci çok iyiydi enerjisi kesinmi söylüyordu niye falci arıyorsun ki ??

Hani senin falci çok iyiydi enerjisi kesinmi söylüyordu niye falci arıyorsun ki ??
ben gecen hafta arıyodum baya baktırdım bi tek bu kadını beğendim ve dedikleri cıktı suan aramıyorum ustteki kız yazmıs diye bakarım belki iyiyse. Abla ben fal bagımlısıyım

ben gecen hafta arıyodum baya baktırdım bi tek bu kadını beğendim ve dedikleri cıktı suan aramıyorum ustteki kız yazmıs diye bakarım belki iyiyse. Abla ben fal bagımlısıyım
Ablan olabileceğine nasıl karar verdin yaşım yazıyor da benimmi haberim yok belki senden küçüğüm yada aynı yastayız 18 yas altimisin anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…