İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhabalar herkese öncelikle, ben eski bir üyeyim ama eski hesabimi bulamadigim icin bu hesabi actim. O Kutay'i öven kisiye dikkat etmenizi öneririm. Kutay'a bende baktirdim ve hayatimda bu kadar sacmave kotu fal gormedim yemin ederim. Yok efendim annem babam ayrilacaklarmis (43 senedir evliler), yok muskam varmiymis, yok lekem varmiymis, evlenecegim erkegi yolculuk sirasinda tanicakmisim, daha sonra daha konustuktan sonra evlenecegim erkegi arkadas vasitasiyla tanicakmisim. E hani yolculukta olacakti???!! Kutay telefonda ilk sordugu sey: "numarami Deniz'den mi aldiniz?" Evet ondan aldim, arkadasiniz mi?" "Evet arkadasim."

Dolandirici Yelda'da Deniz'in cok iyi arkadasi, onu da o yazdi buraya. Bunu kendisi bana özelden söyledi Yelda'nin arkadasi oldugunu. Demem o ki; biz parayi kolay kazanmiyoruz ve bosa harcamayi/cöpe atmayida da hic istemeyiz. O yüzden herkesi uyarmak istedim. Onun ovdugu falcilara baktirmayin arkadaslar. Reklam yapiyo. Zaten hep bi soruyor forumda "baktiran olmadi mi" diye. Yani tekrar foruma atiyo baktiralim diye.

Açılımları çok iyi tarot fasli var mesela onla fazla uyumlanmiyorum cans başka güzel enerji okuyor .
Cansi bende seviyorum. Gecen ay bireysel acilim yapacagini soylemisti. Bende randevu aldim ama fiyati yuksek geldigi icin baktirmadim. Bakalim… ona baktirmayi cok istiyorum ya bireysel acilimini merak ediyorum.

Cansi bende seviyorum. Gecen ay bireysel acilim yapacagini soylemisti. Bende randevu aldim ama fiyati yuksek geldigi icin baktirmadim. Bakalim… ona baktirmayi cok istiyorum ya bireysel acilimini merak ediyorum.
Ne kadar dedi ??

Keske olsa zaten az kisiye bakim yapiyomus. belli bir sayisi var sanirim. Ama ona baktirmayi dusunuyorum, ne zaman olur bilemem. burada surekli bi falcilar ovuluyo gomuluyo dogru duzgun tutunan biri yok. Buraya atilan falcilara artik hic guvenimde yok zaten. Bi zeynep var ara sira aklima takilan aylardir ona baktiricam bekliyo o da oyle. Cansinda enerjisini seviyorum. Bi denicem bakalim

Ca Cans cikiyormu acaba çok pahali ya hiç öle paragöz birine de benzemiyor

zeynep nerede fal bakiyor nasil ulasabilirim

Ca
Cans cikiyormu acaba çok pahali ya hiç öle paragöz birine de benzemiyor
Hic bilmiyorum. Ama bazen acilimlarinda cok spesifik seyler soyluyor. Mesela birinde, yazin gecmisten biriyle bulusma, konusma olacagini soylemisti. ve bu tam dedigi gibiydi. Bu yuzden de baktirmak istiyorum. Ama ona baktirsam da pisman olmam sanirim. Zaten ayni burcuz, ne kadar kotu olabilir

Senin kalbin o kadar temiz ki, ben cok seviyorum seni. Hep iyi niyetlisin

Hayatimda baktirdigim en kötü faldi.

Arkadaşlar instada önüme çıktı ekizumut55 baktıran var mı baya memnuniyet var öne çıkanlarda vallahi ikidir reklamı önüme çıkıyor

Cans yeni birimi dedi peki yoksa beklediğin kişiyim anlatti kuzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…