İstanbul'da Fal - Falcılar

ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM KİMSE BU KONUYA KARIŞMASIN VE ALINTI YAPMASIN. Kendimi tutamadım ve yorum yaptım. Konu 2 mizin arasında ve bitti geçti
 
simdi baktım ben de söylediğiniz siteye. fiyatları tam anlaşılmıyor siz görüntülü mu baktırıyorsunuz? net bir fiyat yoktur heralde
Merhaba fal konusunda çok tecrübeli olduğunuzu biliyorum. Hayatımda ki kişinin hayatında biri olup olmadığını acil öğrenmem lazım. Bunu en net kim söyler
 
ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM KİMSE BU KONUYA KARIŞMASIN VE ALINTI YAPMASIN. Kendimi tutamadım ve yorum yaptım. Konu 2 mizin arasında ve bitti geçti

ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM KİMSE BU KONUYA KARIŞMASIN VE ALINTI YAPMASIN. Kendimi tutamadım ve yorum yaptım. Konu 2 mizin arasında ve bitti geçti
İkinizi de tanımıyorum, ama şunu artık söylemeden edemeyeceğim. gerekirse geçmiş olaylarınızı da göz önüne alarak, gerçekten siz çok tehlikeli bir karaktere sahipsiniz. Sürekli sizin burada birileriyle özel konuşmalarınızı paylaşarak size söylenen şeyleri gelip buradan söyleyerek bunu destekliyorsunuz. Benim bildiğim bu 3. olayınız. Lütfen artık buna son verin. İnsanların fala inanmasına laf atan kişinin anda bile olsa bir falcıya inanması da inanın komik duruyor. Karakterinizden ötürü şimdi bana da saldıracaksınız ama sizin sessize alıyorum ve artık sizin yazdığınız hiçbir şeye kesinlikle ve kesinlikle ne cevap veririm ne de oturur okurum, sizi artık yok sayıyorum. Umarım bu uyarıları dikkate alır ve kendinize gelirsiniz , başarılar hayatınızda
 
Canim hic aldiris etme. Karismamam gerektigini biliyorum ama herkes kendi istegiyle baktirdi Kamer'e, kimse kimseye zorla bisey yaptirmaz. Burasi paylasmak icin ve iyi ki paylastin, boylece anliyoruz neyin ne oldugunu. Bunlari asla haketmedin sen. ARKADASLAR, KIMSE ÖZELINI KIMSEYE ANLATMASIN BURDA, görüyosunuz neler oluyor.
 
ARKADAŞLAR RİCA EDİYORUM KİMSE BU KONUYA KARIŞMASIN VE ALINTI YAPMASIN. Kendimi tutamadım ve yorum yaptım. Konu 2 mizin arasında ve bitti geçti
Bu sitede 8 yıllık üyeyim. Bir kez olsun biriyle özelden yaptığım yazışmaları ‘ifşalarım ha’ gibi ucuz ifadeler kullanmadım, kullanıldığına da çok az şahit oldum. Pardon da burda yazacağımız yorumlarda birilerinden icazet mi alacağız. Ben burda anı ve geçmişi bildiğini düşündüğüm için Kameri heyecanla övdüm ve bundan pişmanım diye üstüne basa basa söyledim mesela. Kaldı ki kimse zorla baktırmıyor. Ama birini övünce ardından çıkmaması halinde gelip güncelleme yapmanın nesi batıyor? Eğer kamer emine bağlantısına dair ya da kamerin çıkmayan fallarına dair olumsuz yorumları görmek istemiyorsan gözardı et. Nedir bu büyük harflerle yazıp, histeri krizlerine girercesine tehdit eder gibi konuşmalar anlamak güç. Site kurallarını ihlal de olsa ben de sen gibi büyük harflerle yazayım belki daha açıklayıcı olur: KAMER FENA PATLADI.
 
Kamerin sahtekar olduğunu söylesinler o doğru ya da yanlıştır. Ama Emine ile alakası yok her Falcı ortaya çıktığında boş teori ortaya atıyorsunuz . Yok hani yalan olan bir şeyede sinirlenirim. Ben Emine’ye hiç baktırmadım baktırdığıma dair biri kanıt göstersin. Ve kendisi biri başka falcı önerdi diye konuyu mu değiştiriyorsun yazmış. Hayırdır ya? Onun kameri gömmesi yüzünden millet Falcı mı önermeyecek?
 
Üye oluyorsunuz sonra ben 15 euro’luk paketten aliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ilk arama 1 Euro. Kredi kartı veriyorsunuz. Azra da Muzo da direk söyler. Muzo harf falan da verir.
 
Saygı çerçevesinde isteyen istediğini yazar. Kaldı ki konuyu mu değiştiriyorsun dediği üye üzerine alınmadı sen kadar. Haklısın dedi geçti. Sen neden bu kadar sinirlendin? Bir de ‘her falcı için boş teori atıyorsunuz’ demişsin. Siz derken neyi kastediyorsun? Biz kimiz? Ayrıca sen Kamerin Emine ile bağlantısı olduğunu düşünmüyorsundur o düşünüyordur. Onay mı alacağız yorum yapmak için? Neyse daha fazla uzatmayacağım. İstersen gözardı et görmezsin böylelikle mesajları.
 
Son düzenleme:
Bundan sonra öyle yapacağım , özellikle ikinizin mesajlarını. Pardon da onun sayesinde kamere kimler para kaptırdı güya onun demesiyle. Bir tanesi de kim olduğunu sen daha iyi biliyorsun. Gelipte onu savunma bence. Buraya da yalan yorum atmasın evet onay alacak . Emineymiş kameri geçin de Emine’ye yazık ya dünyadan haberi yok
 
İnan hiç aldırmıyorum canım bir sürü derdim sıkıntım var zaten burda olan birsey beni üzmez ve alnımda ak takmiyorum.Herkez in bir derdi bir sıkıntısı olduğu için buraya geliyor keske çok mutlu olsak fal baktirmasak ama malesef ki mutsusuz en azindan ben böyleyim ins şu fal baktirdigimiz konular gönlümüzdeki gibi sonuçlanır ve bizde falci aramayiz.
 
Ah kuzum sorma. Gercekten insan bisey ters gittiginde falci ariyor, ama insallah en kisa zamanda mutluluklar pesinden kosar cunku iyi bir falci yok. Olsaydi zaten burasi 5584 sayfa olmazdi. Dua dua dua, aslinda caremiz o ama maalesef durduramiyoruz kendimizi canim benim.
 
Evet bir saat önce daha yeni fal baktırdım Ben akıllanmam
 
Burda herkes yetişkin aklı başı yerinde kişiler. Kimse zorla para harcamadı önce bunda anlaşalım. Ayrıca para kaptıranı bağlar bu durum sana ne? İstediğim kişiyi savunurum ya da savunmam bu benim kararım. Sadece burda önemli olan saygı çerçevesinde yorum yapmak. Kaldı ki kimse iftira atmıyor. Sadece şüphelerini dile getiriyor ki bundan sonra insanlar daha temkinli olsun. Bu durum niye rahatsız ediyor ki seni? Her neyse gözardı etmişsindir umarım. Tekrar sonsuz döngüye girer bu tartışmalar. Ben de seni gözardı edeceğim.
 
Ayrıca Emine’ye hiç baktırmadığını söylemiştin. ‘Emine’ye yazık dünyadan haberi yok’ derken, fal baktırmadın ama tanışıklığın mı var? merak ettim doğrusu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…