İstanbul'da Fal - Falcılar

Anne, abla nasihatı şeklindeydi bana falı. Olumsuz konuşup başka birini gördü ama vade vermiyor. Çok tatmin etmedi beni falı.
Ya birşey soracağım bu uygulamaları hiç denemedim karşı tarafın burcunu falan bilmiyorsak ne yapmamız gerekiyor canım

İndirdim bende merakımdan ama burcunu bilmiyorum yani emin değilim bir de isim ve soyisim diyor yani soyisim ne alaka sen soyisminide yazıyor musun böyle yerlere
Ben şu attim soyisim vermedim onun doğum tarihi ve anne adini verdim onun istiyormu sen ne attin

Kız ben burcunu bilmiyorum ki boş alan bırakılmamalıdır diyor napıcam napiyim şimdi duygu deniz meşgul fulya nasa baktırıcam ama boş alan bırakılmamalı diyor
Şu falinda burç istemedi duygu müsait oluyor bnde bekledim yeni atabildim bilmiuorum yaz

Cunku Yelda onun kankasi, ama bir suru insan bosuna parasindan oldu. Soyle dusunelim; birisi burda bi falciyi ovdugu zaman 2 gunde ne para yapiyordur. Yelda'nin sacma fali 700tl, 30 kisi baktirdiysa 21000tl ama tabi, para elimizin kiri ya o yuzden farketmez baskalari icin. Bide islem teklif ediyorlar ya, bu ne yuzsuzluk ya.

700 mu 250 idi sanırım o zmn 700 mu yapmış.

Tellwe'de Serüven'e baktırdım,çok vaooov olmadım ama orta şekerli,ben beğendim. Geçmişle alakalı birşeyleri bilmiş,anla ilgili çok yorum yapmamış,hem olumlu hem olumsuz konuşmuş,sade ve öz bir bakımdı. Gelecekle ilgili olarak olumlu ama olumsuz konuşmuş yani x durum var,x durumdan dolayı sıkıntı olabilir demiş,kabulllenilirse o zaman olur demiş. Zamanla alakalı konuşmamış

Ben seruveni çok beğenirim karşıdaki kişinin aklini okuyor direk ve inanılmaz ayrıntılar bilir kitap fali efsane benim için sık sık giderim ve çoğu falcidan ucuz an icin özellikle tercih ediyorum.

Ben seruveni çok beğenirim karşıdaki kişinin aklini okuyor direk ve inanılmaz ayrıntılar bilir kitap fali efsane benim için sık sık giderim ve çoğu falcidan ucuz an icin özellikle tercih ediyorum.
Evet bende beğendim bak özellikle geçmişteki 2 ayrıntıyı bildi. Enerjiside güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…