Baktırmamak için bir sebep , bu arada yaseminsah hanım siz direkt yurtdışında doğduysanız ve mavi kartınız yoksa bilemem ama ben de yurtdışına master için gelmiştim 3 yılı geçti ve konsolosluğa sonradan geldiğinizi bildiriyorsunuz ve benim Şuan e devletimde hangi ülke hangi şehirde yaşadığım biliyor eğer Mavi kartınız varsa da biliniyorarkadaşlar bir de bana işlem teklif etti ama yüzyıl yalnız kalacağımı bilsem yine de yaptırmam böyle bir şeyi.
Son olarak da şunu söylemek istiyorum , bu falcılar iyice saçmaladı. Madem o kadar mükemmel öngörüleri var bana nüfus ya da adres bilgisi vereceğine kim için baktırıyorum onun adını versinler . Böyle insanların sosyal medyalarında , sızmış ya da tanıdık vasitasıyla nüfus bilgilerini saymakla fal olmuyor. Oldu olacak tc kimliğimizi de verelim daha rahat olur onlar içinBaktırmamak için bir sebep , bu arada yaseminsah hanım siz direkt yurtdışında doğduysanız ve mavi kartınız yoksa bilemem ama ben de yurtdışına master için gelmiştim 3 yılı geçti ve konsolosluğa sonradan geldiğinizi bildiriyorsunuz ve benim Şuan e devletimde hangi ülke hangi şehirde yaşadığım biliyor eğer Mavi kartınız varsa da biliniyor
Allah uzak etsin amin!!!arkadaşlar bir de bana işlem teklif etti ama yüzyıl yalnız kalacağımı bilsem yine de yaptırmam böyle bir şeyi.
gercekten su falı bakıyosa öyle de hatlar karışmaz mı :) bence isimden ziyade vadeler önemliKizlar aslinda keske ismimi baska soyleseydim ya. Boylelikle test etmis olurduk. Ya da anne ismini baska soyleseydim.
Ama su falında bunlar gerekiyor belki doğum yılı farklı söylenebilirdi.Kizlar aslinda keske ismimi baska soyleseydim ya. Boylelikle test etmis olurduk. Ya da anne ismini baska soyleseydim.
Oyle orasi tabiki ama bilemedim bende supheye dustum.gercekten su falı bakıyosa öyle de hatlar karışmaz mı :) bence isimden ziyade vadeler önemli
Evet haklisin canim.Ama su falında bunlar gerekiyor belki doğum yılı farklı söylenebilirdi.
2-3 hafta kısa vadesi var çıkarsa yazarım.aklımdaki kişinin ismini almadı ama onla ilgili dedikleri doğruydu
aynen benimde 7 hafta2-3 hafta kısa vadesi var çıkarsa yazarım.
Soyadını bilince ne olacak ,ben bir şey olacağını zannetmiyorumkesinlikle katılıyorum birisi soyadı istiyorsa vermeyin
uygulama dışı falcılara ödeme yaparken kendi hesabınızdan yapıyorsanız zaten bankadadan adı soyadı görürler ki. sizler başkasının hesabından mı para gönderiyorsunuz ki?kesinlikle katılıyorum birisi soyadı istiyorsa vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?