berbatnakta için yorum yok mu?
hülya hnm online da bakıyor mu biliyor musunuz?Kızlar ben boşanma aşamasında çok fal baktırdım yani haftada 3 baktırdığım oldu binnazda falsepetinde aklınıza gelecek her yerde ama bir tek Binnaz gilda diğerleri fiyasko bide Kızıltepede Fatma diye bir kadın var telefonda bakmıyor bana evlenmeden sen evlenip boşanacaksın demişti kadın her şeyi biliyor kaç çocuğun olduğundan olacağından geçirdiğin ameliyat kardeş sayın dediği tek doğru olmayan çıkmayan olmadı bir kez baktın mı bir yıl bakmıyor tabi bu kötü yanı sonra Ankara’da Hülya kafede Hülya abla var oda anda yakın gelecekte çok iyi o zaten uzun süreç bakmıyor bide son bir kaç haftadır Mina Janset diye birine baktırdım oda iyi trans Zeynep kötü arzu çıkmadı rita Çıkmadı istanbul Serkan Çıkmadı o kadar çıkmayan var ki tabi hepsi para kaybı ama en azından tavsiye ederim dediğim Fatma Hülya ve Mina
Bakıyor arayıncahülya hnm online da bakıyor mu biliyor musunuz?
merak ettim deniycem hemen. teşekkürlerBakıyor arayınca
Toplu cevap olsun telefondan bakmıyor forumda onunla ilgili konu açılmış yani bana kaç kardeş olduğumu ne zaman işe gireceğimi ne zaman evleneceğimi boşanacağımı annemin hastalığını hepsini bilmiştiMerhaba, Kiziltepedeki Fatma hanimin detaylarini rica edebilir miyim acaba :)
Bakınca bana yazın merak ederimmerak ettim deniycem hemen. teşekkürler
haber vericcem mutlaka :)Bakınca bana yazın merak ederim
Numarasini atabilirmisin özelden.kızlar Hülya abla kahve falında çok iyi anda bana bi tek o ve Fatma boşanacaksın demişti ve Hülya abla gerçekten biliyor hele bişey olduysa kesin biliyor benim bir önceki akşam görüştüğüm kişiyi her şeyi ile bilmişti bir kere işyerinde patronumla kavga ettim kavulmamam mucizeydi o kovulmayacaksın demişti ki öyle olmuştu
Bu hülya abla kimdir nerdedir numarası nedir banada yazar mısınız bende denerim hemenkızlar Hülya abla kahve falında çok iyi anda bana bi tek o ve Fatma boşanacaksın demişti ve Hülya abla gerçekten biliyor hele bişey olduysa kesin biliyor benim bir önceki akşam görüştüğüm kişiyi her şeyi ile bilmişti bir kere işyerinde patronumla kavga ettim kavulmamam mucizeydi o kovulmayacaksın demişti ki öyle olmuştu
kızlar Hülya abla kahve falında çok iyi anda bana bi tek o ve Fatma boşanacaksın demişti ve Hülya abla gerçekten biliyor hele bişey olduysa kesin biliyor benim bir önceki akşam görüştüğüm kişiyi her şeyi ile bilmişti bir kere işyerinde patronumla kavga ettim kavulmamam mucizeydi o kovulmayacaksın demişti ki öyle olmuştu
of bende baktırcaktımbaktırdım arkadaşlar hülya hnma. yani öyle çok bildigi bir durum olmadı suan icin. gelecekte olacakları söyledi onu da suan teyit edemiyorum. yani ne diyim birşey diyemiyorum anda bildiği olmadı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?