- 29 Kasım 2021
- 66
- 124
- 43
Merhaba bahsettiğiniz kişinin numarasını alabilir miyimspesifik şeyler söyledi. bilmesine imkan yok. fal gurmesi oldum o kadarını da bileyim ayırayım yani. hatta gecmise dair verdiği tarihleri sanki biliyordu bilmesine imkan yok. ha ben kimseye kefil değilim. bana uyar ben beğenirim öteki sevmez.
merhaba ben de iletişim bilgisi alabilir miyimspesifik şeyler söyledi. bilmesine imkan yok. fal gurmesi oldum o kadarını da bileyim ayırayım yani. hatta gecmise dair verdiği tarihleri sanki biliyordu bilmesine imkan yok. ha ben kimseye kefil değilim. bana uyar ben beğenirim öteki sevmez.
Ayla nın nosunu bana da atar mısınız?Şimdi Ayla'ya baktırdığım falın notlarını okudum 2 ay olmuştur sanırım baktıralı. Ve o süreçte dediklerini yaşamışım kısa vadede hep bilmiş. Erkek arkadaşımla konuşunca bana anlattıklarını kadın falında söylemiş hep. Üzerine çok fal baktırınca hiç fark etmemişim. Gelecekle ilgili diğer şeyler çıkar mı bilmiyorum, çıkarsa yazarım. Şaşkınım.
kızlar dedim ben kimseye kefil değilim zaten gelecek yorumu çok yapıyor da demedim ama ben enerji temizliğine çok inanan hayatındaki blokajları kaldırmak isteyen biriyim o sebeple beğendim. bir de bana falında çok fazla spesifik şey bildi. benim bilmediğim 2 konuda da beni aydınlattı. sadece gelecekten bahsetsin diyenlere uymayabilir.Arkadaşlar Süheyla hanıma baktırdım ama başarılı bulmadım açıkçası. Bir kaç aile ile ilgili nokta atışı oldu ama özel hayatımla ilgili a şunu bildi diyeceğim bir şey olmadı açıkçası. Gelecekle ilgili de pek bir şey söylemedi. Ritüeller de genelde nazara karşı vs. pek yapacağım şeyler değil. Uğraşamam yani kaya tuzu vs ile. tarzım değil açıkçası. Zaten üşengeç insanım :) Yani bana uymadı ama siz belki beğenirsiniz.
size yaşamadığınız şeyleri var gibi anlattı mı? bazıları resmen başkasının hayatını anlatıyor da o zaman salladıklarnı düşünüyorum. aileyi doğru demiş anladığım, özel hayatınızda detay bilemese de saçmalamaması benim için önemli de:)Arkadaşlar Süheyla hanıma baktırdım ama başarılı bulmadım açıkçası. Bir kaç aile ile ilgili nokta atışı oldu ama özel hayatımla ilgili a şunu bildi diyeceğim bir şey olmadı açıkçası. Gelecekle ilgili de pek bir şey söylemedi. Ritüeller de genelde nazara karşı vs. pek yapacağım şeyler değil. Uğraşamam yani kaya tuzu vs ile. tarzım değil açıkçası. Zaten üşengeç insanım :) Yani bana uymadı ama siz belki beğenirsiniz.
bende baktırdım. Çok tatlı bir bayan öncelikle, bildiği yerlerde oldu tutmayan yerlerde bende de. paragöz biri değil asla benim özel durumumdan dolayı duyunca üzüldü istedigin an ücretsiz fal bile bakarım sana konusmak istersen dedi tabiki baktırmam emeğine girmem ama niyet olarak söylemesi yeterli. ama bildiklerinde öyle çok şok geçirdiğim şeyler olmadı normal bir faldı bazılarına gercekten bilmişsize yaşamadığınız şeyleri var gibi anlattı mı? bazıları resmen başkasının hayatını anlatıyor da o zaman salladıklarnı düşünüyorum. aileyi doğru demiş anladığım, özel hayatınızda detay bilemese de saçmalamaması benim için önemli de:)
evet bilemediği şeyler de oldu ben karıştırdığını düşünüyorum zamanı karıştırdı geçmişte yaşadığım şeyleri yeni yaşamışım gibi anlattı ama yuh dediğim şeyler de oldusize yaşamadığınız şeyleri var gibi anlattı mı? bazıları resmen başkasının hayatını anlatıyor da o zaman salladıklarnı düşünüyorum. aileyi doğru demiş anladığım, özel hayatınızda detay bilemese de saçmalamaması benim için önemli de:)
Bende baktırdım yani kötüydü bilemediSüheyla nın numarasını iletebilir misiniz?
Kız sana kadın bakamıyo diyoz bacım paranı niye çöp ediyorsun sdfgh git o paraya kendine bi kazak al bosver niye paranı çöp ediyonArkadaşlar Süheyla nın numarası
250 tlye kazak bulursan bana da alKız sana kadın bakamıyo diyoz bacım paranı niye çöp ediyorsun sdfgh git o paraya kendine bi kazak al bosver niye paranı çöp ediyon
aylaya baktırın yenidenBaşka kim var acaba ya baktırsak?
evet evet dün baktırdım yine, onun zamanları bana çıktı baya.aylaya baktırın yenidenben bir de onu deneyeceğim. ama artık çok fal baktırmayacağım enerji temizliyorum her önüme gelene fal baktırınca daha kötü oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?