İstanbul'da Fal - Falcılar

benim çıkan bişey olmadı

ay-mars gercekten cok ama cok kotu. asla parasini hak etmiyor. burdan biri onermisti baktirmaz olaydim.

İzmirde cafede bakan sevda pespembe berbat bir fal baktı bana ay kolay kolayda demem bunu
En sonda sende büyü var negatif var sonra bunu için ara dedi kapadı
Bu bahsettigin sevdam kafede bakan sevda mi izmir konakta? Ona cuma günü ben de baktırdım, bildigi birkaç şey oldu, ama bana da ailenden kaynaklı, eskiden ailene yaptıklar bi islemden ötürü bi negatiflik var üstünde, her isin o yüzden yarim kaliyo ilerlemiyor, senin her seyden önce bunu çözmen gerekir falan diye döktürdü, ben de pek memnun kalamadım acikcasi o yüzden. Bi de saatlerce beklemiştim ...

aynılarını söyledi tamamen banada

Sizin baktırdığınız Emine burada su falcı Emine diye dolanan kişi mi acaba? Ben ona baktırdım da bir şey çıkmadı, pek bildiği de olmadı. Ama referans falan istememişti benden o yüzden o değilse diye sormak istedim. Gelecek nasıl oldu sizde acaba?

gelecek olamadı. 3 harflisi var görevlileri onun. gelecekten ziyade anda bilmediğiniz şeyleri karsı tarada dair cok iyi biliyor. o amacla baktırabilirsiniz.

Kizlar asmin cafe demete baktirdim simdi, ilk defa baktirdim kendisine, cok degisik bi faldi, böyle gecmis yasamdir, enerjilerdir, anneden gecen seylerdir falan onlardan da bahsetti. Ben begendim acikcasi, bayadir aklimdaydi önceden burdan tavsiye edenler oluyodu. Simdi sorum: Demete baktiranlar gelecek hakkinda dedikleri cikan/cikmayan var mi, sizden görüslerinizi alayim bi

benim vakit var daha. o yüzden bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…