• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Birgülü de hep yeni üye olanlar begenmis ne hikmetse.
valla bende yeni baktırıyorum ama nokta atışı yapıyor. Reklam yapsam parası bana mı kalıyor banane falcı işte ayrıca kaç tane isim söyledim tartıştık burada cafede ki falcıları da söylüyorum gidin diye .
valla bende beğendim kuzum çok oha diyceğim nokta atışı yaptı :)
Bende beğendim canım mirasla ilgili mümkün olmayan bişey söyledi bildi bekliyorum haftaya ya da 2 3 güne yine bi baktırcam

Ben zaten tavsiye üzerine gittim. Bir arkadaşımın arkadaşına sevgilin seni aldatıyor demiş ve çıkmış. Bir süre cesaret edemedim gitmeye ama sonra dayanamadım gittim. Çok tersleyen kızan bir kadın ama bence kalbi çok iyi ben sevdim. Yalnız çok kötü şeyleri de patır patır söylüyor. O yüzden bence gitmeden düşünün. Ben çok ağladım çünkü. Başına gelecek kötü şeyleri bilmek mi daha iyi bilmemek mi tartışılır. Bu arada sadece gelecek odaklı bakıyor yani çıktıkça anlayacağım ama güncelde de bildiği bazı şeyler oldu. Bana sorarsanız ben çok beğendim ve inandım bence dedikleri de çıkacak, umarım sadece iyi şeyler çıkar :KK43:
Bu fslci kimse numarasını bana atabilir misin

Banada falcı önerir misiniz acaba
Benim iki tane memnum kaldığım var bakırköyde Çiğdem var ama sıra bulmak çok çok çok zor
Birgül var sosyal medyadan tanıştım tüm arkadaşlarıma önerdim onlarında çıktı benimde çıktı ama Birgül tatildeydi döndü fakat yoğunluğu nedir bilmem yarın bakar mı bilmiyorum uygun fiyat olduğu için dedikleri çıktığı için memnunum
Başka önereceğiniz var mı bir kaç şey danışmak istiyorum
Bana no atabilirmisin

Birgül ün numarası elinde olan var mı? Kendisinden bahseden kullanıcıya dm attım ama geri dönüş olmadı.

Back
X