Ne yollamistiniz acabaFalcı marsın bir dediği çıktı bana, canımın sıkılacağı bir durumdu. Dün çıkınca tekrar yolladım bakalım
Katina, ben ona hep katina tarot atmışım. Bugün indirim var diye ek gene yolladım. Delirme modundayım hiç durmadan fal bsktırıyorum zatenNe yollamistiniz acaba
Gecmis olsunKatina, ben ona hep katina tarot atmışım. Bugün indirim var diye ek gene yolladım. Delirme modundayım hiç durmadan fal bsktırıyorum zaten
Vade vermemişti. Dün olunca olay hemen yolladım. Bugünde indirimi görünce ek soru sorarak yolladım. O kadın hisli ya, bugün zaten kaç farklı fal attım saymadımGecmis olsunvadesi gelmeden mi yolladiniz siz de vadeleri cikiyo mu onun
Ne zaman baktırmıştınızFalcı marsın bir dediği çıktı bana, canımın sıkılacağı bir durumdu. Dün çıkınca tekrar yolladım bakalım
1 ay önce baktırmışımNe zaman baktırmıştınız
Benim gonderdigim son fali acayip iyiydi. Vadesi daha gelmedi ama yakin. Ondan once kendisine su ve katina da gondermistim farkli zamanlarda. Acaba taniyinca ona gore yorum yapiyo mu diye merak ediyorum. Cunku onceki yorumlardan etkilenmiyosa gayet iyi bakiyoVade vermemişti. Dün olunca olay hemen yolladım. Bugünde indirimi görünce ek soru sorarak yolladım. O kadın hisli ya, bugün zaten kaç farklı fal attım saymadım
Bence etkilenmiyor. Hiç olmayacak dediğim bişeyi söylemiş kadın, sadece yazımı özensiz.Benim gonderdigim son fali acayip iyiydi. Vadesi daha gelmedi ama yakin. Ondan once kendisine su ve katina da gondermistim farkli zamanlarda. Acaba taniyinca ona gore yorum yapiyo mu diye merak ediyorum. Cunku onceki yorumlardan etkilenmiyosa gayet iyi bakiyo
Bana da berk oyle yapiyo. Hayir a degil b diye diretmistim (aslinda a) ama berk a diye diretiyo ve onun dedigi dogru. Berk anlikta iyi ben de. Marsta iyiydi de dedigim gibi onceki fali cok iyiydi. Soru da cok sormam ama dedim acaba etkileniyo mu onceki yorumlardan bi emin olamadim. TesekkurlerBence etkilenmiyor. Hiç olmayacak dediğim bişeyi söylemiş kadın, sadece yazımı özensiz.
Berk’in kahve falından mı memnunsunuz?Bana da berk oyle yapiyo. Hayir a degil b diye diretmistim (aslinda a) ama berk a diye diretiyo ve onun dedigi dogru. Berk anlikta iyi ben de. Marsta iyiydi de dedigim gibi onceki fali cok iyiydi. Soru da cok sormam ama dedim acaba etkileniyo mu onceki yorumlardan bi emin olamadim. Tesekkurler
hep kahve attim. Memnunum genel olarak. Bana baya acimasiz yorum yapiyo ama suslemiyo en azindan faliBerk’in kahve falından mı memnunsunuz?
Kadıköy’de Yusuf’un numarası var mıDamla baktıktan sonra yorumunuzu yazar mısınız? Safiye’ye baktırmış mıydınız ayrıca? Ne düşünüyorsunuz
Merhaba çıktı mı falın baya zaman geçmişSafiye’yi deneyimledim ben de diğerlerini merak ediyorumSafiye’ye de baktıralı 2 hafta oldu beklemedeyim çıkacak mı dedikleri bakalım
Numarasını iletebilir misinizBen zaten tavsiye üzerine gittim. Bir arkadaşımın arkadaşına sevgilin seni aldatıyor demiş ve çıkmış. Bir süre cesaret edemedim gitmeye ama sonra dayanamadım gittim. Çok tersleyen kızan bir kadın ama bence kalbi çok iyi ben sevdim. Yalnız çok kötü şeyleri de patır patır söylüyor. O yüzden bence gitmeden düşünün. Ben çok ağladım çünkü. Başına gelecek kötü şeyleri bilmek mi daha iyi bilmemek mi tartışılır. Bu arada sadece gelecek odaklı bakıyor yani çıktıkça anlayacağım ama güncelde de bildiği bazı şeyler oldu. Bana sorarsanız ben çok beğendim ve inandım bence dedikleri de çıkacak, umarım sadece iyi şeyler çıkar
Maalesef çıkmadıMerhaba çıktı mı falın baya zaman geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?