İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana cildinde kuruluk var dedi yok dedim az su içiyorsun dedi bu kısım doğru sonra hayatındaki tek sağlık sorunu bu dedi, aksine başka bi sorunum var. Sadece sorduğum bi kızı fiziken o kadar net tarif etti ki bir de mağlum baktırdığım kişiyi o yüzden olası fal sonucundan kötü etkilendim baya başım ağrıdı enerjisinden yattım o derece

Cilt kuruluğu birçok insanda var az su içmek de öyle bunları bana dese bende de tutmuş olurdu arkadaşım ile baktırdık cidden ikimize de bir tane tutan bir şey yok

nemlendirici de önerseymiş

çok yakın tarih için bişey dedi, olursa da olmazsa da yazıcam ama inş olmaz çünkü sonucundaki olumsuzluğa hepten çekilirim
Cilt kuruluğu birçok insanda var az su içmek de öyle bunları bana dese bende de tutmuş olurdu arkadaşım ile baktırdık cidden ikimize de bir tane tutan bir şey yok

Khloo fal evi değil mi Büşra? Çoğunluk çok kötü yazmış hiç tutmamış demişler.

Hahaha ben bir de bilecekmiş gibi detay şeyler söylemiyorlar mı ona çok gülüyorum. Bu ne kendine güven. Bir de bu kadar hayır tutmadı demişsiniz iade vermeliydi bu durumda, iadeye yanaşmayan falcı da sevmiyorum belli ki tutmamış işte biraz gururlu olmalası lazım. Birine fal baksam falcı olsam böyle karşımda her şeye hiç alakası yok dese ben o zaman tutmadı enerjimiz iade edeyim derim.

Ben açıkçası Büşra’nın arkadaşı falan olduğunuzu düşünüyorum ara ara gelip burada insanlara telefonunu ışık hızıyla gönderiyorsunuz tutan da pek olmadı. Neyse ben şikayet ettim zaten.

Aynen öyle arkadaşım da yanımda baktırdı bir tane şey bile tutmadı yaklaşık bir aydır bir sürü fal baktırdım en alakasız olanıydı o zamanlar bir yorumda yine bahsedilmişti bir kişi üç tane falcıdan bahsetmiş biri buydu sazan gibi atlamıştım ben de arkadaşı falan olduğunu düşünüyorum bu kadar alakasız şeyler söyleyen biri kesinlikle kimseye öyle tutturamaz

Bu arada kızlar bu bir ayda çok fal baktırdım geneli Ağustos sonu vade verdiler o yüzden bekliyorum Ağustos sonunda yazacağım çıkanları öneriniz varsa alırım

Cok fal baktiranlar arada ara verip deste sec videolariyla oyalanabilir bence.Ben mesela Cans Tarot severim yerli kanallardan tek onu takip ediyorum uzun zamandir baya uyuyor yorumlari, kartlari falan da cok guzel sohbeti falan da guzel eglenceli oluyor. Son donemde de Tarot La Voisin diye bir kanali kesfettim yeni onda da ara ara tuttu bazi seyler o da fena yorumlamiyor en azindan sadece kart anlamindan gitmiyor.

Kuş tüyünü de ben önerebilirim

Kızlar iyi geceler biraz önce telwedeki ronandan yorum aldım. Çok değişik detaylar bilmiş gelecek çıkar mı bilmiyorum ama an ve geçmiş benim çok hoşuma gitti sizlere de haber vermek istedim

Bana da 3.şahıs için fizik olarak tam tarif verdi ama kızın duyguları konusunda yanıldığını düşünüyorum.Susuzluk benim için de söyledi.Onun dışında karşımdaki kişiyi çok iyi analiz etti ve pembe tablocu değil.

Büşrayla ilgili çok olumsuz yorum var yukarıda görebilirsiniz ben çok yeni baktırdım her şeyi geçtim tüm gece başım ağrıdı enerjisini sevmedim ortalama aynı şeyleri söylemiş birçok kişiye

İnşallah size iyi söylediği her şey olsun
Enerjileri herkesin aynı olmuyor tabi mükemmel falcı yok o kesin :)
Bana iyi bir şey söylemedi karşı tarafla ilgili tahmin ettiklerimi o söyledi.Söylediği hiç iyi bir şey yoktu hattaGerçekten hayatımın çok kötü bir dönemi

Bana iyi bir şey söylemedi karşı tarafla ilgili tahmin ettiklerimi o söyledi.Söylediği hiç iyi bir şey yoktu hattaGerçekten hayatımın çok kötü bir dönemi
Bazen gerçekten üst üste geliyor, özellikle yaz aylarında aşk acısı hiç çekilecek psikoloji değil
Büşra dedi diye öyle olcak hali yok ama
Sizin iç sesiniz önemli ama olaylar olumsuz olunca insan içinde bile her şeyi kötü görmeye başlayabiliyor biraz olumlu düşünüp inanmaya çalışın biliyorum zor ama kendinize iyi gelecek şeyler yapmaya çalışın

Çok teşekkür ederim cümleleriniz iyi geldi.Umarım sizin de güzel gönlünüzden geçenler gerçek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…