Ahu yaldız mı ahu tas mı kızlar iki tane var
Arada kodlar veriyor %40-%50 indirim oluyorVe son sorum bu fal sepeti arada indirim falan yapıyor mu, yoksa fiyatlar hep aynı mi
Ahu yaldız katina iyi gibiBi de ne falı bakıyor bir sürü seçenek var siz ne baktırıyorsunuz
Ahu kim ve kaç liraya bakiyorPazartesi ahuya atmistim o da yazar bi haftaya demisti. Damla da temmuzda hep iletisimlerin olacagini soylemisti. Baska birine baktirmadim son zamanlarda
Ahu nasıl bakiyorAhu yaldız mı ahu tas mı kızlar iki tane var
hemen yukarda mesajlarda yazmışlar zaten. fal sepetinde bakıyorAhu kim ve kaç liraya bakiyor
Evine gittim henüz çıkan bir şey olmadıevine mi gttnz telefonda mı baktı
Kimin kime çıktığı belli olmuyor sanırım, enerjinin tutmasıyla ilgiliben ahuya ocak ayında baktırmışım hiç çıkmamış ya böyle okuyunca heveslenip tekrar dinledim o kadar
ben analizlerini begeniyordum ama çıkmadıKızlar alaca Pera fal sepetinde günün yorumcusuydu biraz önce ona baktırdım bana iyi gibi geldi baktırıp çıkan var mı ona
Hangi fal türünde iyi gül demir ?alya astrocenter falsepeti gül demiri tavsiye ederim
Astrocenter Alya dimiAlya çıkmadı demiştim hatırlayanlar olur. Çıkmaması yetmedi dün onun dediklerinin tamamen tersi oldu.
Astrocenter Alya dimi
falsepetinde de bir doga dan var o mu binnazdaki doga mı?Alyanın son falı banada çıkmadı, yani şöyle oldu bi durum yaşadım. Benimkiyle konuşursam bu durumu muhtemelen sen kimsin triplerine girip resti çekebilirdi ama benimde son noktamdaydım. Ne kadar kaybetme korkum olsa da konuşmayı kafama koymuştum. Alya’ya konuşucam konuşma sonucu ne görüyorsun dedim. Kopuş olur ayrılırsınız dedi. Bide o konuşana kadarki 3-4 gün deli gibi fal attım. Kopuş olsa da konuşacaktım kendi içimde karar vermiştim ama koparsak çok üzülürdüm. Neyse, konuştum ve benimki alttan aldı hatta üste çıkacak laf dahi edemedi şaşırdı böyle bir şey dememede. Yani alyanın dediği gibi kopuş olmadı. Kopuş olmayacağını ama konuşmam gerektiğini de doğa dan ve zişan ışık söyledi. Doğa daha spesifikti hatta, zaten ben hep derim benim number oneım o. Çıkmadığıda oldu tabi ki ama genel ortalamada o en çok bilen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?