• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar bir şey diyeceğim Zeynep hakkında. Ben ona çok güvendim hatta benim kadar fal baktiran yoktur yemin edebilirim geldim burada herkese de tavsiye ettim hatta defalarca. Ama en son şöyle bir olay yaşadım bir manyak benim telefonlarimi dinliyordu Zeynep bunu bilmesine rağmen o manyagin tehdidine boyun eğip -ki bu manyak bir erkek değil bir kadın- bana dinlenmiyorsun dedi. Sırf telefonda özel bilgilerimi konuşayım diye böyle yaptılar. Bu söylediğim kimseyi karalamak için değildir yıllardır burada sürekli zeynebi ovdugumu herkes bilir. Mesela benimle uğraşan bir akrabam var Zeynep de bunu biliyor işte son zamanlarda bana diyor ki o çok pişman seninle uğraşmıyor falan diyor. Ona inanıp o kişiyle barıştım ve az kalsın işten atiliyordum. Yani zeynebe guvenirken 2 defa düşünün derim. Bir hakkım varsa kendisine helal olmasın diyorum
yaşadığın sıkıntı için üzüldüm. ama söyledikleri çıkıyorsa nasıl iletişime geçebiliriim

Kızlar çıkan fal haberi ile geldim Astrocenter daki Umay bana bu çocuk köpek olacak sana yalvaracak demişti asla inanmamıştım çünkü aşırı narsist egosits bir tip öncekiler çıkmıştı ama bu çocuk açıkçası imkansız gibiydi tam verdiği tarihte beni aradı alkollüydüm tersledim sabah pişman oldum ama bir şey yazma dedi Umay gene yazacak yalvaracak dedi gerçekten bugün oldu yazdı sabahtan beri yalvarıyor
ne kadara baktırdınız falı? uygulamamı indiriliyor hiç bilmiyorum açıklayabilir misiniz

Kızlar enfal Bakırköy enfal cafe online diye bir yer var orada mı acaba biliyor musunuz? Çok acil lütfennnn
Eğer aynı kişiden bahsediyorsak hayır. Uzun saçlı bir adam benim Enfal diye baktırdığım. Tekrar dönmüş. Eski yerinden 1 sokak arkada yemek yerinde bakıyor.

Merhaba arkadaşlar, Dios cafe duygu nasıl? Ben baktırdım gerçekten isim, fiziksel özellik falan biliyor. Kart kahve vs kullanmıyor sadece yüze bakıyor. Anlık da söyledikleri doğru mu genelde? Gelecek için bi beklentim yok zaten fallardan

Eski yeri nerdeydi ben hiç bilmiyorum bana bilgilerini yazar mısınız
Bakırköy de Kilim Ev Yemekleri diye bir yer var orda bakıyor. Dün gittim. 2. Kez denemek için . Net soruları net cevaplıyor evet doğru ama benim beklentimde bir falcı değil sanırım. Bir daha gitmem diye düşünüyorum.

İş yerime gelen bir müşterimin aşırı abartması ile kutay kahvecioğlu diye birine fal baktırdım. Fiyatıda 2500 tl hadi dedim veriyim . Berbat bir fal . Eşinin ailesinden çok çekmişsin dedi halbuki hayır asla birinden bile bi zarar görmedm aksine beni çok severler . Sürekli soru sorup ağzımdan laf alıyor. Bazen insanların gerizekalı olduğunu düşünüyorum. Hiç bir fal deneyimi olmayan insanların şöyle insanlara baktırıp abarta abarta heryerde anlatmasına anlam veremiyorum. Kutay adını duyduğunuz yerde kaçın . Hiç mi tutmaz yaa hiç mi vallahi giden parama çok üzüldüm :)

Kızlar ben dün birine baktırdım çok etkilendim değişik bakıyo isterseniz numarasını vereyim ama görüntülü bakıyor birde yanındakilere mi sorup cevap bekliyor bilmiyorum soru sorduktan sonra biraz bekliyor anlamadım orayı öyle cevap veriyor ama bende herseyi olay sırasıyla net bildi geleceği de göreceğiz
Eğer varsa bana verebilirmisin numarasını

İş yerime gelen bir müşterimin aşırı abartması ile kutay kahvecioğlu diye birine fal baktırdım. Fiyatıda 2500 tl hadi dedim veriyim . Berbat bir fal . Eşinin ailesinden çok çekmişsin dedi halbuki hayır asla birinden bile bi zarar görmedm aksine beni çok severler . Sürekli soru sorup ağzımdan laf alıyor. Bazen insanların gerizekalı olduğunu düşünüyorum. Hiç bir fal deneyimi olmayan insanların şöyle insanlara baktırıp abarta abarta heryerde anlatmasına anlam veremiyorum. Kutay adını duyduğunuz yerde kaçın . Hiç mi tutmaz yaa hiç mi vallahi giden parama çok üzüldüm :)
Bazı kadınlar ne dese -aaa evet doğru! dedikleri için afedersin işe yaramaz sallayan insanlar falcıyım diyor. Bazen gittiğim falcılara bakıp ben daha iyi bakarım sallarım diyesim geliyor artık.

Yok sanırım senın en iyi dediğin kimdi peki? Damla vardı telde tarot bakıyodu oda güzeldi hatırlayan varmı onu
Ben hep demete gidiyorum ve nedense onun hep dediği şekilde ilerliyor bilmiyorum inandığım için mi artık ama dediği şekilde oldu zaten bundan sonra en geç Ağustos demişti çıkmazsa oda patlamış demektir başka da bildiğim damla vardı onu deneyeceğim uzun zamandır baktırmadım ona da

Back
X