Kızlar tadınızı niye kaçırıyosunuz ayol :) enes hakkında bende çok kararsızım. Yani eskiden konuştuğum birini bildi kolunda balık dövmesi var dedi (beraber yaptırmıştık çift dövmesiydi) şok olmuştum. Ama onunla ilgili olan gelişmeleri bilemedi çünkü ben onunla ilgili soru sormamıştım onu hayatımda istemiyorum ve zaten onunda hayatında biri var vs, deccal sormuştum bir ayrılık yaşanacak sen ayrılacaksın dedi ( zaten tahammülsüz olduğumu biliyordu sorularım o yöndeydi) sen bitirirsin zaten bu ilişkiyi vs dedi gaza geldim galiba bitirdim hahaha şimdi pişmanım orası ayrı heheh, annemin babamın adını bildi. Memleketimizi bildi. Bazı nokta atışları var ama çoğu iyi falcı gibi. Ben daha gelecekte şu olacak diyenin tam olarak dediğinin olduğunu görmedim. Ben bi fal bağımlısıyım galiba ya

kabul ediyorum. He akıllanır mıyım aslaa yine baktırırım.
Dios duygu, arkadaşıma evleneceksin dedi gerçekten 3 ay içerisinde evlendi, bana yine deccal exim için evlenip el ele uyuyup elele uyanacaksın dedi bi birbirimizi öldürmediğimiz kaldı duygusal olarak tabi ki.
Binnaz kapanmadan önce neredeyse hepsine baktırdım. Bilge özüdoğru vardı. 10.falımızda falan senin exten hiç bişey olmaz dedi (oda artık sorduğum geçmiş soruları görüp senelerce ona gittiğimden pes etmiş olabilir

) bi o bildi yani harbiden benim exten bi bok olmaz