Tatlım en özel günaydınlarım sana..... Tatlı cadı seni.... Dün gittiğim ve yorumlarını yazdığım defterime baktım da.....(Deliyiz ya bi de not tutup, notlar üzerinden değerlendirmeler yapıyoruz) Ekim'de baktırdığım bir kaç falcının içinden gelecekle ilgili en fazla yorumları gerçekleşen Kadıköy Sığınak cafedeki Niko olmuş. Aslında O diğerlerinden fazla olarak da şimdiyi ve geçmişi daha isabetli söylemiş. Şaşırdım. Bilme yüzdesi 100 üzerinden 90. HAberiniz ola. Ben Nikoya 1 defa gittim ama bu hafta sonu tekrar gidip dediklerinin sağlamasını yapmayı düşünüyorum. Bir de Nişantaşı Symbol Hande'yi denemenizi öneririm. Kahvede oldukça başarılı.
valla sana tavsiyemm nikoya gidip 1 kere memnun kaldıysann aradann cok uzun zaman sonra gıt..yoksa bu seferki fostu dersin burdakii yazılanların ve benım yasadıklarımda hep aynı tecrubeyle sabittir...ama hayatımda heralde en cok uzuldugum melehat olmuştur..bana gore cehennemın dıbı kadar uzak bır yerde olmasına ragmen bır kere gıttıgımde cok memnun kalmıstım seneler sonra bı daha gıttım yıne aynı seylerı soyledı..sonra aradan yıllar gectı arkadaslarla gıdınce hadı dedım gıttım kadınn sankıı benı tanıyor mubarekk yinee aynı seylerı dedıı yanıı aynı seyıı soyleyıp soyleyıp anlamayan salaklar gıbı 3 ayrı falaa aynı seyler ıcın o kadar para doktüm.. bana kalırsa bıraz zaman gecsın sonra gıt derim!