Arkadaslar biri senayın falı çıktı falan demiş aman diyim. Senay anı sizin düşüncelerinizi okuyarak bilebilen biri ama gelecek tamamen fos. Hem öyle pembe bir tablo çiziyor ki uça uça çıkıyorsunuz. Tam tersini yaşadım ne dediyse..
Tabiki elektrik meselesi ama bide çoğunluk denen bi gurup var.İstisnalar her zaman vardır.Ama bu genel sonucu değistirmez.Ben burda Emine ile ilgili olumlu yorum hatirlamiyorum mesela.Bir tanede iyi falcıdır diyen çîkarsa onuda bu kadar olumsuz yorum üstüne kaile almam zaten.Burda yazılanlari çogunluğa bakarak değerlendirmek gerek.Haklisin insan ruya yorumu vs etkileniyor.Bende zaten popülerliliğinden etkilenip giden bir denyoyum.Zararin neresinden dönersen kârdır.Bi daha gitmezsin en azindan.
Aynen sana katılıyorum birdaha da gitmedim zaten. Tv başındaki insanlar onu sasirarak dinliyor lardi.
Canim çoğunluğa bakarak degerlendirmek gerek diyorsun ama elmira hakkında bi geçmişte yazılanlar i oku hepsi olumlu her giden hep olumlu yazmış daha sonraları foss bi falci olduğu çıktı meydana. Niye yalan söyleyeyim az daha bende yazılanlar okuyup heweslenip gidecektim.
Burak i herkes çok övdü gittim ileriye yönelik tahminlerde bulundu ama bende bir tanesi dahii çıkmadı.