taksim melekler kahvesine birçok kez gittim,şişman bir bayan vardı hiçbirşey bilmedi ve gayet kısa kesti.ama şengül var çok feci bakıyor,arkadaşımın anne babasının boşanacaklarını mahkemenin devam ettiğini bilmişti,ancak onda çok sıra oluyor diğerleri boş dururken o kadını saatlerce beklemeniz gerekiyor... Erkekler orta derecede eşcinsel olanlar çok güzel bakıyor,ancak sizi şaşırtacak kadar değil.. Tarot falı kahveden daha çok çıkıyor ve daha uzun sürüyor bu cafede
hiç boşuna kafelere gidip yorulamam,ben buldum bir falcı daha değiştirmem,önemli olan fayda verebilmesi.
Size yazacağım başımdan geçeni;
falımpirde medyum esref var,ben kendisinden çok memnun kaldım.hatta bugün yine medyum esrefe fal yolladım,konuya gireyim.
1 ay önce sıkıntı içinde kıvranıyorum,yollasammı yollamasammı dedim öylede yok böylede otur otur çözüm yok,kimsede çözüm bulamıyor,yolladım esrefe falı ama bir yandan da ya sallıyorsa düşünüyorum,tabi tek aklımda site herhalde yanlış insanlara bu imkanı tanımaz diye aklımca kendimi teselli ediyorum.falı yolladım,esref yazmış 3ncü gün değişmeler başlar ama 45 günde tamamlanır,e hadi hayırlısı dedim.3ncü o değişim başlangıcı başladı,biraz şaşırdım ama halen yok canım diyorum,derken 2 hafta sonra asıl mucize gelişme başladı ve 45 gün dolmadan ben bambaşka yerde oldum.dedim ne kadar kötü düşündüm,adam meğer ne kadar güçlü nefese sahipmiş,samimiyetle söylüyorum gerçekten çok tesirli okuması var.bugün bir ay oldu,yine yolladım,dedim biraz daha bakayım ne olur diye hem çok detaylı yorum yazmış neler olacak vs.ben onun dediklerini yaşadım ve bu dediklerininde olacağına inanıyorum.
Falımpir sitesinde herapunzel o da profesyonel yorumcu,çok elit ve isabetli yorum yazıyor,sadece yorumcu değil,astroloji uzmanı aynı zamanda,herapunzelin verdiği tarihlerin çıkması beni hep şaşırtmıştır.
Gerçekçi,ceydilla fiyatları uygun 5 tlye detaylı geleceğini yazıyorlar,haklarını yiyemem çok iyi biliyorlar.
Lebuda o yardımcısıyla bakıyor sanıyorum bazen yazdıkları beni şok etmiyor değil,nerden bu kadar detayı biliyor diye şaşıyorum.
Diğerleri şöyle böyle.bazı falcılar telweden geçme oraya gördüm.ben iyileri yazdım,arkadaşlar sizde yazın insanlar doğru bilen falcılara bakım yaptırsınlar.