yok yanlış anlaşılmasın asla dolandırıcı demedim demem de.bizm olay 3 kişiye aynı zamnada farklı şeyler yani yalan söylemesi ve hastalık gibi hassas bir konuda bunu yapması. birbirimizi tanımadığımızı düşünerek yaptı ama hiç hoş olmadı yüzüne vurdu arkadaşım cevap bile verememiş.
önceden aynı topicde didemle ilgili yazılanları görmüştüm ve önyargılı olmadan aradık kendisini ama az söylenmiş.
sen baktır ama kimseye mani olmak istemem ben tavrından ve dürüst olmayışından bir daha asla baktırmam . herkesin kendi tercihi ...
Selamlar, didemi tanımam etmem, savunmak gibi olmasın ama sadece insan dogası bazında konusursak sahsım adına beni hiç tanımayan birine ben de beyaz yalan söylemişimdir, hepimiz bazen yapiyoruz bunu, cok insani bir sey. Tabii dostumuz olan biri olsa durum degisir. Belki de öte yandan amcası da hastadır ama asıl sebebi müsait olmamasıdır. Bu iki durumun da dogru olmadıgını göstermez, sadece hangisinin gercek sebep oldugunu bilemeyiz. Biraz felsefik bir acılım oldu gece gece:) tabii ki herkesin kendi deger yargısıdır, sadece didemi baz alarak konusmadım, genel bir insan ilişkileri bakıs acısıyla kendi adıma bu cok büyütecegim bir durum değil ama herkesin hassasiyeti farklı, saygı duyuyorum:)