İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar rica etsem banada didem hn numarasanı yazarmısınız özelden . bu arada ben yiğite baktırmıştım ama çıkmadı maalesef :(

ben ikisinede baktırdım ikiside benim yaşadıklarımı anlattı valla ne yalan söyleyim seçim sizin yiği evinde bakyo korka korka gitmiştik arkadaşımla ama hiçte korkulacak biri deil.. hatta 3 bayan daha vardı bekleyen neyse demem oki siz bilirsiniz :)):52:
Canim olan biteni nerdeyse butun falcilar bilebiliyor hatta direk isimde soyluyorlar ama anı ve gelecegi salliyor çoğu..hatta Onlara kalsa butun sevenler kavusuyor.. An konusunda yqni adam ne halt karistiriyor konusunda hangisi daha iyi daha objektiftir sence??

Canim olan biteni nerdeyse butun falcilar bilebiliyor hatta direk isimde soyluyorlar ama anı ve gelecegi salliyor çoğu..hatta Onlara kalsa butun sevenler kavusuyor.. An konusunda yqni adam ne halt karistiriyor konusunda hangisi daha iyi daha objektiftir sence??

benim suan düşündüğüm tek şey burada bayanlar var diye mail adresimi yazıyorum meğer erkeklerde varmış mail atıp duruyolar... :)) erkekler kulübü diye site yokmu burunlarını bayanların sitesine sokuyolar :)) mail yazdığımmm mesajları nasıl silebilirim bilen varsa yardımcı olsun :D:52:

Son düzenleme:
benim suan düşündüğüm tek şey burada bayanlar var diye mail adresimi yazıyorum meğer erkeklerde varmış mail atıp duruyolar... :)) erkekler kulübü diye site yokmu burunlarını bayanların sitesine sokuyolar :)) mail yazdığımmm mesajları nasıl silebilirim bilen varsa yardımcı olsun :D:52:

:))) ben daha yeniyim burda bir fikrim yok..

Benim sorumuda cevaplarsan sevinirim guldercim:)

Arkadaşlar son olarak Didem mi Ayhan mı hangisi daha iyiydi ikisine de baktıran var mı? Ayhan cuma c.tesi çalışıyormuş kadıkoyde, sordum. randevu alsak daha iyi olabilirmiş öyle soylediler. didem uzak ayhana baktırmak daha kolay gibi geldi ama. ayhan 50 ye didem 40a bakıyor. didem daha hesaplı tabii. sonuç olarak hangisi daha iyiyse ona baktırayım bari. karar veremedimm. :2::2:

Back
X