Yaprak 80 bende senin gibi düşünüyorum ani kişileri ve karşı tarafın dusuncelerinden bahsedebilip ve yasanilani sebepleriyle anlatabiliyorsa bana görede o falci iyidir benimde yasadiklarimdan sonra gitmedigim yer kalmadı herkes bişeyler söyledi ama bana isabetli yorumlarda bulunan en azından neler yapıp yapmamam konusunda yardimci olan nadir kişilerden oldu didem hanim...Ben uzun zamandır gittiğim için tuttu yada çıktı gibi soylemlerde bulunmuyorum zaman zaman yazdım burda çünkü... dilerim seninde hersey istediğin gibi olsun arkadaşım
Bende eskiden senin gibi düşünürdüm.Falcı yada medyum an ve geçmişi cuk oturtup,beni bildikleriyle şaşkına çevirdiğinde "işte bu"der,gelecek tahminlerinede tereddütsüz itimat ederdim.Ancak geçen aylar,yıllar bunun böyle olmadığını anlattı bana.Zaman herşeyin ilacıdır sözü aslında bòyle bişeyi anlatıyo çünkü tüm gerçekleri insana yaşatarak zaman gösteriyo.Geçmişi kusursuz aktaran her falcı gelecekte olağanüstü bir fiyaskoydu benim için.Şimdi baktırdığım falcıların hepsinin geçmiş ve anda başarısızlıkları benim işime geliyor.En azından enerjileri biraz olsun gelecek tahminlerine kalıyor,hem benim şansım hemde falın tutma olasılığı genel olarak artıyor.Falcı benim adıma gecmişe ispata değil,geleceğe çırpınsın.Benim enerjime bu daha uygun geliyor.İstekle yılmadan fal baktıran hepimize tüm iyileri Allah yalanda olsa gerçek yapsın:)