Böyle falcilara kimse fal baktirmasin..Didem iyi bir insan olabilir eminim öyledir de.. Bu elektrik meselesi olabilir ama ben de anı da bilemedi, karman corman fal oldu. Verdiği tarih de çıkmadı. Bir de arkadasıma söz verip randevu verip kızı ta göktürkten Ümraniye'ye getirip 3 saat bekletti, telefonunu da acmadı.simdi bunlar karalama değil gercekler. 100% bilen falcı yok ama şahsen Didem bir daha fal baktıracagım biri olmaz. Falı çıkana da umarım söylediği iyi şeyler çıkmaya dvm eder:)
Alt tarafı bir fal bakacak diye resmen kendine insanları yalvartmadigi kalmış.
Ben didem hakkında yazılan hiç bir iyi yorum a inanmıyorum.
Kendini aklamak için yok fal baktım da para alamadım da bunların hepsi hikaye gibi geldi.
Kimse kimse de parasini bırakmaz,eminolun kizlar burda öyle birşey yapan biri olsa fal baktirip ta odemeyen didem onu defalarca arardi.
Bakmayacaksan Bakmayacagim de milleti ayağına kadar çağırıp ta telefon a cevap wermemekte neymiş. .
Burda ismi geçen bir sürü falci war mesela yiğit en fazla insanlar onun hakkında fali çıktı yada çıkmadi diye yorum yapıyor. Kimse demedi cikipta yok yiğit kandirdi yok fal bakmış ta parasini alamamista.
Falcilik yapacaksaniz bu işi düzgün yapin..
Milleti salak yerine koyup ta kimsenin zamanini calmayin,umutlarini calmayin..