Hava falan attigim yok.. o zaman ben butun falcilardan komisyon aliyorum.. yigit.burak.hicran.niko.basak.ayten.ayhan.kadir.nergis.safiye.. daha adini hatirlayamadigim onc
a kisi.. bakin benimde ulasamadigim zamanlar oluyor. . Kadini anliyorum.. al mesela 3 gun once 4 saat bekledim. . 4.saatin sonunda musait olamadi diye butun duvarlari yikmadim..edebimle bekledim.. taciz etmedim.. etmem de kimseyi.. bazen online goruyorum yazmiyor.. belki de baska isi var.. en son fal baktirdigimda tlf u kapatmak zorunda kaldi.. yanindayim allah şahit susmuyor tlf u.. m
Mesele 1 saat bekleyememe,sabirsiz olma degil,mesele 2 hafta boyunca simdi geliyorum diyerek sonra yok olma...bu sadece bana degil bir cok kisiye ypildi ve sayisiz kere....ben artik daha once yazilanlara da inaniyorum.parasini alip bakmama olayina.simdi sadece tavir degstrms.baktiktan sonra para yatirn diyor....o da muhtemelen eski karalamalari temizlemek bakin ben oyle birisi degilim diyebilmek icin...yoksa fal bakmama tavrinda yine degisiklik yok....