Canim cezmiyle ilgili olumsuz yorum da çok gördüm sanki. Ben baktirmadim da sen eski yigitcisin. Yiğit'in bana söylediği 2 şey daha çıktı. Hande ve ayhan zamanında tersini soylemisti.onlari coktan eledim.Asıl bekledigim de gelişme yok pek olacak gibi de durmuyor.yigit israrla olacak dedi ama ben de gerçekten anlayamıyorum. Gaybi kimse bilemez de. Bu çocuk genel anlamda başarılı ve bilenler icin soyluyorum nasil bilebiliyorlar kısmı da var. Ne dersin??
Bir de nokta atışı yapan cok falcı tanıdım, bunlar bana bir sey ifade etmiyor. Kimlere baktırmışım bi bakalım sondan başa; Cezmi, Arzuhal arzu, Neslihan, laf cafe Cigdem, andac, Halil, Canan, fincan cafe Şenay, Neslihan, symbol cadde Serkan, Kürşat, Osman, Levent; symbol cafe Nişantaşı Fulya, yüce, Meryem, sefaköy buse, Bakırköy yiğit, Beşiktaş symbol Nihal, taksim symbol toprak, savaş, nesil, Mehmet, cıvıltı Suna, kadınlar kahvesi Dilek, Pelin, Meryem, Remziye, Tasula cafe Roza, sarmaşık Hasan, Sengül, kızılderili mulla, damlalar barıs, sevinç, Tuğba, Mustafa; cafezade armağan, Nostradamus emel, tiryaki Aslı, tiryaki Semra, Nostradamus Derya, Dilek, Arzu, istanbul cafe sehriban, Ahmet, Olgu, mercan, la porte Ayhan, Basak, Cafe Angels Biriz, Burcu, İlhan, Monami Sedat, Miyase, Bakırköy Filiz, Elmira, Pen Cafe Yeter, Ümraniye Didem, Üç vakit Didem, Soğanlık Emine, Burak, Caddebostan Günay, fal sepeti Taha, Ilkay, Sezen. falimpir lebuda.. Caddede fal evindeki kadın.. Asmin cafedekiler. Belgin kostak..Daha da aklıma gelmeyen cok vardır.. Bunların çoğuna defalarca baktırdım.Sonuc? yok:)) bi anlamı yok, birine baktırıyorsun ama ümitlenmemek lazım.. Bazen tutturuyorlar belki ama bana ne faydası oldu bilmiyorum. su isimleri aldıkları paralarla toplasanız ve bunu 20 yle çarpsanız benim cebimden çıkan paranın 3 te biridir. O sebeple inandığınız biri varsa baktırın ama bel bağlamayın. Her sey olacağına varır..