Arkadaslar bir sey daha var, ayrıldığım biri vardı 6 ay önce inanın sabah aksam her günüm manyak gibi onu düşünerek gecti, onunla cok mutlu olabileceğimize inanmıştım. Cok da gururlu olduğumdan aramadım, 2 kere mesaj attı bana, cevap verdim gerisi gelmedi. Neden benden birden uzaklaştığını tam anlayamadım. Gecen hafta aradım ve özlediğimi arkadasa görüşebileceğimizi söyledim, önce sevinerek kabul etti, sonra vazgeçti. Arkadasca görüşemezmiş, beni gördüğünde kendine hakim olamıyormus. Bir sekilde bana bir bariyer koydu. Cok üzüldüm tam 6 ay hatta kopmaya başladığımız zamanları da sayarsak 9 ay mal gibi bekledim. Cevresinde oldukça beğenilen bir kadınken hayatıma kimseyi sokmadım. Ama belli ki bir anlamı yok bunun. Bosu bosuna üzüldüm, her yanımdan motor geçtiğinde acaba o mu diye kalbim küt küt atıyordu, arkasında baskası var mıdır diye.. anladım ki o benden coktan gecmiş en azından su an durum bu.. hal böyleyken ve ben bu kadar kırılmışken dönse ne olacak artık? Falcılar hep dönecek diyor diyor da ben orda olacak mıyım sanki.. Ne anlamı var sen onun için üzülürken keyfinde gezen ve sonra sana birden, basına saksı mı düşer bilemedim, dönmek isteyecek birinin. bir sey zamanında değerli, senin değerini sen yanındayken bilmeli.. Kimse vazgeçilmez değil. Değerli olan biziz.. Cok düşününce karşı tarafın enerji alanına girdiğinden haberi olmasa da onun enerjisini itiyormuşuz. Iyisi mi düşünmemek ve bitmiş kabul ederek hayata devam etmek. Döneceği varsa döner, döndüğünde bulabilir mi ayrı mesele. Lütfen sizi haksız yere bırakıp giden kimseyi cok düşünmeyin. bırakın gitsin, kendi kaybıdır.. İçimdekileri paylasmak istedim. Hepiniz cok değerli kadınlarsınız, yanınızdaki de yüreğinizin kıymetini bilen biri olmalı..