• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Blog'a baktım. Sabiilik diye farklı bir dinden bahsediyor. Galiba Havva Hanım da böyle küçük bir dinin mensubu. Blog'da anlatımlar çok uzun, kabaca göz attım. Aklımda kalanlara göre, blog'unda insanların asla fal baktırmaması gerektiğini, yazmış. Tamam, bunun doğru olduğunu dinen biliyoruz hepimiz, ama o zaman Havva Hanım ne yapıyor? Ya da büyülerle ilgili mi çalışıyor?

Bilen varsa aydınlanmak isteriz..

Numarasini gonderirmisin benpapatya. Bir de daha evvel senin tavsiyenle elif hanimla gul hanima baktirmistim. Onlarla kiyaslarsan oznur daha mi iyiydi sence

elbetteki oznur cok cok ii zaten benpapatya yi ben yonlendirmistim. bu arada bi 10 kisiye kadar oznurun numarasini verdim baska baktiranlar kim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öznurla ilgili detaylı bilgi verebilecek varmı nerde kaça bakıyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Numarasını göndereceğim birazdan.

Gül ve Elif Hanımla kıyaslanmayacak kadar iyi Öznur Hanım. Ben dün gece Öznur Hanıma telefonda iskambil falı baktırdım. Bu gece de daha detaylı bilgiler ve zamanlar konusunda ablası Pınar Hanıma su falı baktıracağım. (Her ikisinin baktıkları fal açısından fiyatları farklı)

Öznur ve Pınar Hanım hakkında istersen cansinnn86'a da danışabilirsin; ben de cansinnn86'nın tavsiyesinden etkilenmiştim.

Baktırırsan yorumlarını paylaşır mısın?

Su falindan memnun kaldin mi ben oznur hanima yarin vaktirabilicem

Beynimin zonkladigi bi sabah dahaaa... oznur hanima 4te bsktiricam.. zaman gecmiyo. Bu arada telde bakan baska falci oneriniz varsa acilen denerim

Back
X