Ben öyle fal meraklısı biri değilim. Sadece bir kaç kişiye baktırdım ama çok iyi bilene baktırdım, öyle sıradan degil yani, hepsinin ortak olarak soyledıkleri seylerin çıkacagına inanıyorum. Henüz daha cıkmadı ama ben inanıyorum ki çıkacak. Dolayısıyla, ZAMANLAMA KONUSUNDA SIZE VERILEN TARIHLERE LÜTFE INANMAYIN, NERDEYSE TAMAMI YANILIYOR, EN IYISI BILE. LUTFEN BENIM DEDİĞİME GÜVENİN, üzülen siz olursunuz. Kaderde ne zaman varsa sevdiğinizi görmek o zaman görürsünüz zaten. Bırakın hayat size sürpriz yapsın. "Aa bak şu falcı bunu demişti, bak şimdi oldu işte" deyin ve inanın söylenenlerini düşünmediğiniz zaman, sizi daha güzel şeyler bulacak, tecrübe ile sabittir. Kısaca fal müptelası olmadan, fal baktırın, öyle falcı falcı dolaşmayın, paranıza ve zamanınıza yazık. Insan luzumsuz beklenti icine giriyor, belki yanından geçen fırsatları göremiyor. Esasında en güzeli, sözkonusu kişi ile direk konuşup, durumu aydınlatmak, bu daha gerçekci. Falcı sonuçta sizin yaşadığınızı yaşamıyor ki, sadece hissediyor, zaman zaman da yalnış hissediyor, elbette doğru hissettiği zamanlar da oluyor. Ama sizin için en önemli olanı yalnış hissederse ne olacak?! Kendinizi fazla kaptırmayın, ve mumkun oldugu kadar falcının ilk musterisi olmaya calısın ki, yorgun düstüğü zamanki performanı ile ilk performansı cok farklıdır sanırım. Güzel günler!