biri kavga mı dedi. oysa biz medeni insanlar gibi konuşuyoruz.komiksiin

neden mi ? bu forumda ortamı senin kadar geren başka üye yok. iki lafından biri cezmi diğeri de büyü. Misscerryblossom ile olan tartışmanda üslubu gördük. asla senin seviyene inemem kusura bakma.
HERKESİN HER YAZDIĞINA REKLAM DİYEREK ASLINDA REKLAMINI VE KOMİSYONCULUĞUNU YAPTIĞIN KİŞİYİ ŞİMDİ YAZIYORUM.
SENİN TEK YAPTIĞIN ŞEY BİRİLERİNİN BURADA ŞU İYİ FALCI BU İYİ FALCI DİYE YAZDIĞI HERKESİ KÖTÜLEYİP KENDİ REKLAMINI 1 NUMARAYA TAŞIMAK.
CEZMİ VE BENİM CEZMİ'NİN REKLAMINI YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞSİN:)
BUYUR TÜM YORUMLAR BURADA.
EĞER BENİM CEZMİ REKLAMI YAPTIĞIMA DAİR (HANİ DEMİŞSİN YA 2 LAFINDAN BİRİ CEZMİ DİYE) 2 LAFIMDAN BİRİNE GEREK YOK, CEZMİ İLE İLGİLİ 2 CÜMLE OLUMLU BİR YAZIMI BUL BURADA GÖSTER. TÜM İNSANLARIN ÖNÜNDE SENDEN ÖZÜR DİLEYİP , BURADA EŞEK TAKLİDİ YAPIP SAYFAYI TERK EDECEĞİM, HA YOK EĞER ISPATLAYAMAZSAN SEN AYNILARINI YAPACAKSIN HODRİ MEYDAN..
REKLAM MESELESİNE GELİNCE:) CEZMİ FALAN DEMİŞSİN HİÇ YORUMUM OLMASINA RAĞMEN DE
SANA Bİ BAKALIM?
EĞER OLUMLU YORUM YAPMAK REKLAMSA SENİNKİLERİ DE İNCELEYELİM NE DERSİN ?
benim bahsettiğim yiğit o evet. numberone, for me

(YİĞİT ÖVÜLMÜŞ)
hande konusu kaç kez geçti. bir arkadaş memnun kalmamış burda nedenleri ile yazdı, ister beğenir ister beğenmez hemen hande taraftarı çıkıp yorum yapıyor ve kalkıp da burda yeni üyelik açıp birileri de destek veriyor yoruma, yani reklamını yaptığınız belli. ya da onların yakını olduğunuzdan şüphelenmedim değil. biraz dikkat etse herkes farkedicek. insanları aptal yerine koymayın.ayrıca baktırmak isteyen arkadaşlar madem bu kadar baktırmak istiyorsunuz biraz eski yorumlara göz atın kızlar..(HANDE KÖTÜLENEREK YİĞİT ÖN PLANA ÇIKARILMAYA DEVAM)
yakın zamanda bende de çıktı falı yiğit'in. zaten alışkınım. ama asıl beklediğimbir şey var ve imkansız derdim olma yolunda ilerliyor. çıkarsa mutlaka yazarım.(HER ZAMANKİ GİBİ YİĞİTE ÖVGÜLER)
ben de ara ara giderim yiğit'e geçen yine gittim. alışkın olmam gerekirken hala şaşırıp çıkıyorum. çocuk gerçekten başarılı. tek bir şey var çıkmayan ve hala çıkmadı ve yiğit hala ısrarlı, bilemiyorum belki ben çok istediğim için olumsuz enerji yüklüyorum ama yiğit'in falı başka.haksızlık edemem.

umarım diğerleri gibi bu da çıkar.(YİNE YİĞİTE ÖVGÜLER DEVAM)
ben bakırköy'e yakınım, evinde baktırdım kaç kez. ama telefonda da bir fark yok aynı diyen çokduydum burda.(PROFİLİNDE ÜMRANİYE YAZIYOR NASIL OLUYORSA YİĞİT'E YAKINIM DİYOR? HAKKATEN ÜMRANİYEYLE BAKIRKÖY ÇOK YAKIN ??!!)
hande'yi iyi bulmadım ben kışın baktırmıştım, başarılı değildi. o kadar beklediğime pişman olup dönmüştüm.bir tek yiğit'i beğenirim ben.(YİNE BİRİLERİ HANDE LAFINI AÇINCA HEMEN OLAYI BASTIRIP YİĞİT'İ ÖN PLANA ÇIKARMA ÇABALARI)
ASLA KASTIM YİĞİT'E DEĞİLDİR. ANCAÇ'I DA YİĞİT'İ DE DENEDİM. ANCAÇ ÇOK HOŞUMA GİTMEDİ AMA YİĞİT BENCE DE FENA DEĞİL. AMA HERKESİN KENDİ KİMYASINA UYGUN BİRİ VARDIR. ONLARDAN BAHSEDERİZ BURADA. ŞİMDİ O HALDE GÜZEL SÖYLEMLER REKLAMCILIKSA SENDEN BÜYÜK REKLAMCI YOK ?
AYRICA ŞU DAKİKADAN İTİBAREN ATTIĞIN İFTİRAYI TEMİZLEMEK YA DA ÖZÜR DİLEMEK ZORUNDASIN. BUL BAKALIM BEN NEREDE CEZMİ'Yİ ÖVMÜŞÜM ? YA BULACAKSIN YA BULACAKSIN. BULAMAZSAN SALDIRMAK YOK!! EFENDİ GİBİ YERİNE OTURACAKSIN