DAMLALAR CAFE SEVINÇ: degısık detaylar bılmıstı DAMLALAR CAFE TUBA: hızlı bakıyoo ama guzel DAMLALR CAFE BARIS: vasat UCURTMS CAFE NERIMAN:fena degıl MACESTIK CAFE SEDAT:sehır bıldı sadece o kadar MACESTIK CAFE SENGUL: an we gecmıs ıyı MACESTIK CAFE FERHAT: dedıklerı olmadı ama ıyı yorumluyoo MELEKLER KAHVESI SENGUL:ılk gıttgımde cok ıyıydı sonra kotu MELEKLER KAHVESI CAN: berbat MElEKLER KAHVESI EREN: gay fena degıl ama geleck yok NOSTRADAMUS ESRA: lıseden yenı mezun olmussun dedı yuh unıversıte bıtırdım NOSTRADAMUS OLGU: analıs we an guzel NOSTRADAMUS ARZU: ha cıktı ha cıkmayacak derken cıkmadı PEN CAFE YETER: tutarsız TIRYAKI CAFE NEWIN

nu ewlendırdı benı ewlendırdı sonra bosandık bırbırmızle ewlendık TIRYAKI CAFE ASLI : bı ıkı sey cıktı 2. gıdısmde ayrılmıstı ordan VIOLET CAFE NURTEN : PARAGOZ BAKIRKOY SENAY:cıkmadı ÜÇ VAKIT DIDEM:genldı we cıkmadı SIRDAS CFE ARZU:hıslerı kuvvetlı cıdden SIRDAS CAFE KUTAY :OCAKTA MASA BASI IS DEDI martta ıse gırdım masa bası degıl ENFAL: ısım konusunda ıyı SIRDAS CAFE SEMA:fena degıl SOGANLIK EMINE: ASK bıraz tuttu o kadar EMINE AKKYA :esnedı benımde uykumu getırdı LAF CAFE CIGDEM: BI ıkı sey cıktı LAF CAFE CANAN: acık acık konusuyoo gusell daha yenı gttım KURU KAHVECI SELIM FALCI MUZEYYEN:kac cantam oldugunu bılmıstı degısık bı faldı SEMBOL SERKAN:sadece ısım bılyoo SEMBOL MEHMET:erkeklerı kotuluyooo ACIBADEM AYTEN CAY FALI:bu kadın fal bakmamlı hatta cay fal hıcc SIGINAK CAFE NIKO: ewlendımde bogazda oturdum nerdeee GUNESLI SEDA:aralıkta ewlenmem lazımmdı FARKETMEZ CAFE GUNAY :AGZI bozuk bılmıs ama aslında bılmyooo NARCIL CAFE ZERRIN: KOTU 4 YOL YUSUF: guzel bakmıstı ama cıkmadı su an aklıma gelen bunlar sonra yıne yazarım