Arkadaşlar tekrar ediyorum, falcıların verdiği tarihlere gerçekten inanmayın, çıkmıyor. Burada yalnış anlaşılmasın, ben onları kötülemiyorum, asla. Onlar ancak hissettıklerini soyluyorlar, hissettıklerinin dısında bir şey soylemiyor. Zaten hissettiğinin dışında bir şey soyleyerek niye sizi kaybetsin ki? İnanın burada en kötü diye yazdıgınız falcıların bile dogru hissettıkleri vardır, bu bir gercek. Ama zamanlama konusunda gercekten %95'i yanılıyor. Zaten siz de görüyorsunuz, benim söylememe gerek yok. bence onlara "zaman" pek verdirmeyin. ya da afaki verdirin. Cunku luzumsuz beklenti içine gireceksiniz, çıkmazsa siz üzüleceksiniz. Onun için, onların soylediklerinin olup olmayacagına bırakın "zaman" karar versin. Siz de farklı şeylerle ugrasıp, aşk acınızı unutun, farklı cevrelere girin, farklı insanlar tanıyıp, stresinizi atmaya çalışın. Bakarsınız eski sevgilinizle bir daha bir araya gelirsiniz, daha olgunlaşmış birbirinizin kıymetini daha çok bilerek bir araya gelmişssiniz mesela, ne güzel olur? Böyle insanlar var çevremizde.