- 20 Şubat 2009
- 37
- 34
- 298
Yıllaaaaaar önce henüz üniversite öğrencisiyken Bakırköy de Cıvıltı Cafe diye bir yere girmiştim yazınızı okuyunca hatırladım.Masallah epey bi baktıran var bakırköydekılerı bende gittim isimlerını bilmem ama bır günde hepsını gezdım dıyebılırım:)))hava. Sıcak olunca her kafede maşallah hepsı falcı olmus:))ama tavsiye etmiyorum benim tip minyon oldugundan dolayi hepsi beni bekar sanarak yola cikti iki cocugumun oldugunu bile bilemediler.zaten onlarda bilmek icin degil seni oraya baglamak icin bakiyorlar ki genc kizlarimiz kuyrukta bekliyorlar resmen fal baktirmak icin hepside klasik sevgili konulari oldugu icin epey bi inandirmislar kendilerine.sonra izmitte carsida evlendirme dairesinin karsidinda bi cafe vardi oraya gectik arkadasla yabanci uyruklu renkli gözlü gözlüklü bi bayan geldi basladi bize bkmaya sirayla ki olamaz böyle vbisey nasil bakti hayret ettim arkdasimin evli oldugunu esinin bi kadinla aldattigini ve bu kafindan cocugu oldugunu söLeyince soka girdik resmen nedeni ise bi ay önce ögrenmisti arkadasim aldatildigini vs nasil bildi o kadar derin ona hayret etmistim
Hava soğuktu ve cok pahalı bir kaşe manto giymiştim. Kendini belli eden cins bir paltoydu, içerisi soğuktu cıkarmamıstık ustumuzdekileri..
Kadın ki adı Suna idi yanılmıyorsam, bana ilk on dakika is hayatımı anlattı.. Sirketimi, vs. Hayatımda hic calısmamısım mezun bile değilim..
Parmağında tek tas vardı, evli olduğumu iddia etti.
Oluyor öyle şeyler, cafe falı pek sevmem o yüzden :)