bende bir Ankaralı olarak İstanbul'da keşfettiğim falcıları yazayım size tavsiye olsun..
Cafe mi Hande , kesinlike on numara içeriden şok çıktım herşeyi söylüyo şiddetle tavsiye ederim kimi götürdüysem memnun çıktı hatta bana çıkmayan şeyleri oldugu halde götürdüğüm insanlara söylediği herşeyi yaşadılar. yalnız sıra olayı biraz sorundu en son.. 2 ay öncesine kadar 30tlydi. Sabah erkenden gidip sıra almanız yada aramanız gerekli. Yine aynı cafede
Yağmur var , beğeneni var ama ben beğenmedim. Taksimde
mona lisa cafeydi sanırım renkli gözlü bi adam adını hatırlamıyorum suan. 2 kere baktırdım ilkinde nokta atışı yaptı cıkıcak yine geliceksin dedi kısa vadede söyledikleri çıktı yine gitttim ama 2.de söylediği hiç bir şey cıkmadı bidaha gitmem. oda 3-4 ay önce 20liraydı sanırım. nişantaşı sembolde adını hatırlamıyorum yine çok övülen bi kadındı orta yaşlarda süslü bi kadın giderseniz tarif ederim, anı çok iyi bildi mezun oldugum bölümden ne iş yapmak istediğime kadar ama o kadar yani benim bildiğimi bana söyledi begenmedim bi daha gitmem. taksimde (çok iyi bilmiyorum affedin) yine burda bahsedilen bi çocuktu
nisanmıydı adı nisal miydi misal miydi hatırlamıyorum gençten yakışıklı bi çocuk terası olan bi bina ara sokaklardan biriydi bi sürü falcısı olan bi yer, rezalettti benimde arkadasımında psikolojisini bozdu, keşke adını hatırlasamda sizede gitmeyin desem:) o derece.
tuğba var bide taksimde yine , türkü bar vari bi yerdi, oda cok ünlüymüş(!) :)) hatta ben gittiğimde bugun ne giysem ilk sezounundan bi kızda ordaydı özlem di sanırım adı sarışın ,nur yerlitaşa fln kart açtırıyodu ahaha neyse tuğbadan memnun kaldım fakat ölesiye hızlı konuşuyo kaydetmeden eve gidip dinlemeden anlayamazsınız o derece. ama tavsiye ederim çıktı bana söyledikleri. onun dışında suan aklıma gelen bu kadar geldikçe yazarım