• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar yarın dideme fal baktiricam ama sizce denemeye değer mi ? Baktiranlar yorum atabilir mi paraciklarimiz bosa gitmesin

Yaa biri bana cevap versin :) bu didem Ümraniye didem mi birde numarasini bana ozelden atarmisiniz

Su didemin nosunu bana da atar misiniz ? Kurtulusa baktirdigim falin ilk gelismesi cikti aricak demisti aradi ama gorusme demisti gelde görüşme :) acil baskasina da baktirip sormam gerek gorusursem yine mi ayrilik var ufff fal çıksa dert cikmasa dert :)

Arkadaslar biraz once dideme fal baktirdin cok memnun kaldim icinde bulundugum mevcut durumu kisileri gayet güzel tarif etti 2 gün verdi bakalım cikacak mi

bana lafcafe çiğdem
telde bakan didem aynı tarihi verdi çiğdeme sürekli gidiyorum dideme ilk defa baktırdım bakalım tutacakmı sabırsızlıkla bekliyorum:KK43:

bu arada deli gibi fal baktırdığım için yiğit ve burağıda denedim hemen hemen hepsinin dediği tarih aynı
yiğit ve çiğdem daha önce bana tutturmuştu bakalım bu sefer tutarsa muhteşem dörtlü olur:)

Back
X