İstanbul'da Fal - Falcılar

Emre de fos çıktı desenize,Off yok mu dört dörtlük biri ya

Emre fos çıkmadı. Hiçbi falcıya 3.kez gitmeyen ben emreye 3.kez gittim hem de dün. Kime sorsanız buraya grlip tartışan kız diye. Söylerler artık orda. birininkini bilemedi diye karalanması çok yanlış. Ben onun söylediklerini yaşıyorum. Birbirimizi 8 gün kadar göremicektik resmen dün onu bildi. 8 günlük bi kırılma olcak, sonra yine toparlıcanız dedi. Sonra 15 günlük bi soğukluk olucak ama sonra barışcanız dedi. hele geçmişte daha fazla şey bilmişti dğn acelesi vardı. Ben araya sıkışmıştım. Bence git bi dene. inanıyorum memnun kalacağına canım.

Didem bana iki güne konusacaksiniz dedi konuşmadık =) ama genel olarak beyenmistim hakkını yiyemem belki günler sarkabilir

Didem bana iki güne konusacaksiniz dedi konuşmadık =) ama genel olarak beyenmistim hakkını yiyemem belki günler sarkabilir
Süreye takılmıyorum da dediğinin aksi olursa yanıldı demek geleceği zaten kimse bilmez tahmin eder sadece bazen tutar bazen tutmaz ama esas mevzu dediği gibi şekillenirse karşı tarafı iyi bilmiş olur
Pıff bekliyelim madeö

Kendi de söylüyo ztn zamanlarım oynayabilir diye önemli olan ztn dediği şeylerin çıkması,bende bekleme modundayım daha vakit var çünkü.yok mu hiç Didem'in Çıktığı fallar

Süreye takılmıyorum da dediğinin aksi olursa yanıldı demek geleceği zaten kimse bilmez tahmin eder sadece bazen tutar bazen tutmaz ama esas mevzu dediği gibi şekillenirse karşı tarafı iyi bilmiş olur
Pıff bekliyelim madeö
Kişi analizi tarif etmesi felan süperdi umarim dedigide olur

Bundan 4 yıl önce elmiraya baktirmistim o zaman bi cocukdan hoslaniyordum herkes pembe tablo çizerken o bana demistiki cocuk seni sevmyor sadece arkadasi olarak görüyor bosuna umitlenme harbidende oyleydi cocugun simdi bide oğlu var :) birde güneşlideki esrarengiz falci seda var kafamda olan ama onada burda hile yapiyo felan dediler hususi kadının ellerine kitlenmistim hile yapiyor mu diye gorememistim 5 sene öncesi fal maceram buda :)

Burdaki yorumlar çok değişken enerji meselesi sanırım
Evet ama ben artk burdaki yorumlarla yola cikmiyorum kafama hangisi eserse her soylenilene gittim gecmisde hep yorumlarim var hepsi bosa aslında anlık etkileniyoruz simdi düşünüyorum eski fallarimi bana hangisi olumsuz soylemisse ona gidicem :) evinde bakan bi kadın vardı 10 tl vermistim oda bana olumsuz konusmustu hatta bayaa da zoruma gitmisti simdi bakıyorum dogruymus :)

Evet ama ben artk burdaki yorumlarla yola cikmiyorum kafama hangisi eserse her soylenilene gittim gecmisde hep yorumlarim var hepsi bosa aslında anlık etkileniyoruz simdi düşünüyorum eski fallarimi bana hangisi olumsuz soylemisse ona gidicem :) evinde bakan bi kadın vardı 10 tl vermistim oda bana olumsuz konusmustu hatta bayaa da zoruma gitmisti simdi bakıyorum dogruymus :)

Canım ben de gerçeği söylesin istiyorum. Emre de olumsuz konuştu ama sonu iyi dedi. Bilmiyorum belki senin dediğin o evde bakan kadına mı gitsek? Çok eski yorumlarda bagcılarda bi kadın diyorlardı. Her dediği çıkıyomuş evinde bakan. Adını unuttum onu deneyen var mı? Bi de o evde bakan kadını söylersen çok sevinirim.

Canım ben de gerçeği söylesin istiyorum. Emre de olumsuz konuştu ama sonu iyi dedi. Bilmiyorum belki senin dediğin o evde bakan kadına mı gitsek? Çok eski yorumlarda bagcılarda bi kadın diyorlardı. Her dediği çıkıyomuş evinde bakan. Adını unuttum onu deneyen var mı? Bi de o evde bakan kadını söylersen çok sevinirim.
Gidersen benim niyetime de baktırır mısın yaa ben burdan para yolliyim ;)

Canım valla 10 tl evinde bakan kadını bul desen bulamam.bagcilardaki kadın da seda işte 2010 yılında gidip 4 saat kuyruk beklemistim korktum kadın bana fal bakınca herşeyi söyledi hile yapıyor dediler kağıdı elinde sakliyor dediler kadına kağıdı vermedim kendi elimde tuttum gene de tek tek yazdıklarımı söyledi evimin icindeki duvar ve koltuk tengine kadar bildi cok bilinen bi renkde deildir duvar rengimiz :) baban kalp rahatsizligi gecirexek dedi 2011 de kalp krizi gecirdi ameliyat olucak ama korkmayin dedi cok sukur oylede oldu pembe koltuk ve lila renkli duvarli bi evde cok mutlu olacaginiz bi haber alacaksiniz dedi abimin cocugu olmuyordu yengemin hamile oldugunu ogrendik 6 senedir ciktifim cocukla olmocahini soyledi ama tabiki gene hersey önce rabbimiz sonra bizim elimizde dedi olmadi gercekdende

Back
X