Aynennnn katılıyorum. Bak bu hafta sonumu yedi bu kadın. Bi saat sonra arayın diyor apar topar eve gidiyorum kadın telefonu açmıyor. 3 gün evde hapistim hatun bakacak diye en son pazar günü aradım gayet düzgün bir şekilde "didem hanım 3 gündür bekliyorum bakma..." dınız demeye bırakmadı pazarları fal bakmıyorum dedi. Artık iyice delirdim ya dedim ben zaten artık baktırmam da bu ne saygısızlıktır böyle. İndirim yaptım ikiletmeden size dedi. Ya 3 kuruş indirim için mi 3 gündür oyalıyosun? Sonra uydurdu da uydurdu burada şimdiye kadar yazmak istemedim ama görüyorum herkese aynı yalanları atmış.O çocuklarını ağzına alıp yalan atarken onun adına ben utandım. Çocuğum kanlı ishal olmuş raporları şimdi size atıcam dedi. Ya banane rapordan niye ispatlamaya çalışıyorsun. Ben bu kadın kahin olsa parasız baksa baktırmam. Benim derdim didem o bu değil.Ben de zavallıyım kerizim 100 tl de verdim aptal fallara. Ama o giden zamanlar gelmiyo. Sonuçta böyleleri para kazanıyor sadece. Üzerine kim alındıysa cevap vermiyorum yüzde sekseni doğru alınmış. Ya hepsi didem ya eşi dostu. Burada başka falcılar hakkında yazmış olunca didem reklamı yapmıyor olmuyorsunuz.Ankarada bi falcı vardı bizden iyi bilirdi falcıları o da baktırırdı. Özetle burada size inanıp baktıran belki memnun kalan geleceğin tutmasını bekleyen insanlara yazık.Kızlar anlaşılan Didem yine hortlamış..
Eski ve çoookkk falcı deneyimi olan bir üye olarak tecrübelerimi paylaşayım bu bahsedilen didem Ümraniye didem olarak geçerdi..
Evet ilk gittiğinizde çok etkilenirseniz gelip gitmeyi planladığınız yerleri bilir sevgilinin özelliklerinden bahseder şok olursun.. sonrası tam bir fiyasko
paranı alır canı isterse bakar, acayip yalan söyler çocukları üstüne yeminler eder inanırsınız
azıcık paranız olduğunu anlasın hemen "abla"dan bahseder o çözemediğiniz meşhur sorununuzu o ablanın çözeceğini idda eder sizden parayı ablaya diye alır ama siz o ablayı hiç bir zaman görmezsiniz. ve tabi işiniz olmazzz !!!! sonra seni suçlar sen eksik yaptın diye ısrar edersin tam yaptın diye gel paranı vereyim der asla evinde bulamazsın telefonları açmaz şurda buluşalım der iki saat beklersiniz totonuza baka baka geri dönersiniz.
Bu foyaları ortaya çıkınca baktı ki müşterileri kesildi... Başka bir numara buldu
Kendisine Gelen bütün müşteri bilgilerini ajandasına kayıt etmiş sahte bir mail hesabıyla tekrar buraya üye olmuş zaten durumlarını bildiği insanlar ağına düşünce msn üzerinden hepsini bül bül gibi şakıyan bir falcı olarak çıktı karşımıza melek Erdoğan olarak !!
Tabi bu kadar şey bilmesi tuhaf karşılanınca araştırdık ki Bizim melek erdoğan aslında ümraniye didemmiş !!! bir müddette paraları böyle götürdü
Sonra kocasıyla birlikte Şileye taşındı ortadan kayboldu... şimdi anladığım kadarıyla tekrar hortlamışşş
parayı yatırıp telefonunu açmayınca Size öyle şeyler söylerki çocuklarıyla ilgili ajitasyon yapar ki üste tekrar para verirsin amannn dikkattttttt