• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlaaar ben geldim:)
Bugün halamla yengemin gazına gelip bi falcıya gittik, bugüne kadar kimsenin söylemediği şeyleri söyledi ve öyle herkesin bileceği tarzda şeyler değil. Polyannacılık oynatıp aylardır beni bekle bekle seviyor diyerek oyalayan falcıların aksine herşeyi yüzüme söyledi gözümü açtı resmen. 5 kişi baktırdık ve hepimiz şok olduk. İsteyen olursa özelden adresini ve telefonunu verebilirim.
Kiz dayanamadin dimiiii :KK50::KK50:

Bugün halamla yengemin gazına gelip bi falcıya gittik, bugüne kadar kimsenin söylemediği şeyleri söyledi ve öyle herkesin bileceği tarzda şeyler değil. Polyannacılık oynatıp aylardır beni bekle bekle seviyor diyerek oyalayan falcıların aksine herşeyi yüzüme söyledi gözümü açtı resmen. 5 kişi baktırdık ve hepimiz şok olduk. İsteyen olursa özelden adresini ve telefonunu verebilirim.

Hoşgeldin canım bende istiyorum :)

Özlettin kendini :)

Ya ben hiç telden fal baktırmadım. Ama Cezmi'yi de merak ediyorum. Daha önce de yazmıştım bir arkadaşıma yıllar önce bakmış. Hep arayıp duruyordu. Acaba o mu diye? de merak ediyorum ayrıca.Kaça bakıyor (150 falan denmişti)ve telefonu konusunda bana help:)

Bir de ben yine dün melekler Eren'e baktırdım ilk kez. Yine ve yine bütün falcıların sözleşmiş gibi söylediklerini Eren de söyledi. Baktıranların yorumu nedir Eren hakkında?

Son düzenleme:
Laylaylom cevap verir misin ?

Bir de ben yine dün melekler Eren'e baktırdım ilk kez. Yine ve yine bütün falcıların sözleşmiş gibi söylediklerini Eren de söyledi. Baktıranların yorumu nedir Eren hakkında?

Canım oraya gitceksen eren ve emre zaten. yakında onlarda şah cihan gibi ayrılıp müstakik kndi yerlerini açmalı bence :)
Ama emre tabi ki number one orda. Sonra eren :)

Back
X