Ben burada popüler olan üç kişiye (Didem, Yiğit, Zehra) ayrıca tellwe.com'dan Selena'ya baktırdım. Dördüne de ilk ve de birer defa baktırdım, dördünün de adını bu forumdan öğrendim, yani hepsine eşit mesafede uzağım. Üçü (Didem, Yiğit, Selena) ilişki durumumu ben anlatmadan bildi, Zehra o konuda pek tutturamadı ama sonradan benim destegimle toparladı :) Netice olarak dördü de gelecekle ilgili aynı şeyi söyledi ama. Daha önce de yazdığım gibi Didem'in verdigi tarih tutmadı ama zaten çok yakın bir tarihti ve icinde bulunduğum durum itibari ile tutması imkansızdı. Didem isim vermedi ama şekli şemali vs çok guzel tutturdu. Yiğit en yakınımda olan kişilerden birinin adını pat diye söyledi, şok oldum. Ailemle ilgili ayrıntıya sadece Zehra girdi ve iliski durumumu bilemese de ailevi konuları çatır çatır bildi, anne babamin rahatsızlıklarına kadar her seyi söyledi. Iliski durumum ile ilgili en gerçekçi yorum ise Selena'dan geldi. O da gelecek ile ilgili diğer üçü ile aynı şeyleri söylese de, tozpembe bir tablo çizmeyip, olacak ama bunlar bunlar bunlar da olacak, bu bu bu sıkıntılar da seni bekliyor dedi. Oluş bicimi de Zehra'nın söyledikleri ile birebir aynı. Ve en yakın arkadaşımın adını da bildi Selena :) Özetle ben dördünü de beğendim, (Didem çok nazik, yiğit cok şeker, Zehra çok anaç, Selena sadece yazdıklarını okuduğum icin bir yorum yapamicam) dördü de benim durumumla ilgili gayet tutarlı, en iyisini Rabbim bilir tabii ki, ama bu isimler boş değil. Biri ak derken digeri kara dese aklım karışırdı da hepsi üc aşağı bes yukarı aynı şeyi söyledi. Ha enerjiniz hangisi ile tutar, onu deneyip görmeniz gerekiyor :) ben yakalayabilirsem son olarak bir de şehrazat'a baktırmak istiyorum, sonra da bir sure bu fal merakına ara vericem, zira fazlası hem bünyeye hem bütçeye zarar :)))