slm arkadaşlar . bu formu uzun sure takip ettikten sonra didem ile zehraya fal baktırmaya karar verdim ancak dideme hiçbir şekilde ulaşamadım. defalarca müsait olunca dönücem demesine rağmen yaklasik 2 ay kadar beni surundurdu. yok annem hastanede yok özel sebepler diye diye boşuna bekletti. tamam olabilir insanlık hali tabi ama o kadar msj atıyrm, whats app tan yazıyrm insan bir cvp verir .cok saygısız bir insan bir daha zaten asla aramam.
zehraya gelince ise maalesef evli oldugumdan tutunda cocugum olduguna kadar hiç bir şeyi bilemedi. tam bir fiyaskoydu yani. ne anı ne geleceği bildi zaten toplasan 10 dakikalık kıytırık bir faldı b irkaç dakikadan sonra aradığıma muthiş pişman oldum.ve o konuşurken ben giden paracıklarımı düşünüyordum
baktırdıgım en kotu fallardan biriydi gerçi ben zaten surekli fal baktıran biri deilim ama..
yani siz bilirsiniz kızlar ben sadece paylasmak ıstedim belki ıyı bir anını yakalayamamışımdır ama o kadar övulmüştüki sitede bende büyük bir heyecan ve hevesle aradım ama fosss