ben burada kendimle ilgili hiçbir detay vermediğim halde Selena bana iki defa gayet tutarlı fal baktı. Gelecekle ilgili söyledikleri ne derece çıkar bilemem, geleceği Rabbim bilir, ama Selena'nın fallarını beğeniyorum ben.
Hep diyorum çıkar ya da çıkmaz önemli değil ama enerjisini çok sevdiğim online falcılardan Nesibe ve Naira var, ki Naira'nın söylediklerini de üzerinden 3-4 saat geçmeden yaşamaya başladım, yani çıkan fal haberi istiyorsanız Naira derim, nokta atışları ile de yok artık dedirten Selena var. Kesinlikle özel bir yeteneği var o kadının, buralara bakmasına falan hiç ihtiyacı yok bence. sesli fal bakıyor olsa açık ara favorim o olurdu, yazılı olunca biraz kısa geliyor gibi sanki yorumları, ama kesinlikle dolu dolu, hiçbir cümlesi boş değil bence. telefonda da favorim net Yiğit. Aslında kesinlikle çok uzun bir süre fal baktırmaya niyetim yokken (Selena'ya günler öncesinden atmıştım, onun yorumu da dün geldi, aklım daha da çok karıştı, kötü bir fal değildi kesinlikle, isabetli nokta atışları var, sadece bir konuda aklımı karıştırdı) Yigit'i aradım, çok da uzun sürmedi falım 10 dakika falan, ama o 10 dakikada bana o kadar iyi geldi ki, ona da söyledim, ben falı geçtim seni artık terapi olsun diye arıyorum dedim. Bazı insanların iyi gelen bir tarafı vardır, yigit tanımadığım halde benim için öyle bir insan. Dün beni ondan başka hiçkimse güldüremezdi, onun bi lafına kahkaha attım vs. yani falı çıksın çıkmasın Yigit'in yeri ayrıdır.