İstanbul'da Fal - Falcılar

Daha önce de yazmıştım tarotla kahve arasında kalmıştım sen su baktır dediler. Herkes suya geliyormuş da bilmem ne dedim o kadar veremem. Tarot baktırdım şimdiki aklım olsa kahve baktırırdım. Su için gel diye çok ısrar etti oturduğum yerden kasaya kadar baya dil döktü. Sen suya gel suya her şeyi dökeceğim. Ne var ne yok çıkacak geleceğin var mı göreceksin dedi de 200 veremem yani. Bu arada ben hiç telefonla baktırmadım sanal da baktırmadım. Hep yüz yüzeydi.

su falı diyorlar da fiyatı fazla.İki kez baktırdım ünlü olmayan falcılar ısrar etti.Hiçte özel bir şey söyleyemediler.

su falı diyorlar da fiyatı fazla.İki kez baktırdım ünlü olmayan falcılar ısrar etti.Hiçte özel bir şey söyleyemediler.
Doğru söylüyosun paraya yazık gerçekten. Tarot kahve 35 üstü oldumu baktırmıyorum bu yüzden :)) en güzeli suya sabuna dokunmamak :))

Kızlar biz geçen hafta bir arkadaşımla kadınlar kahvesi dilek hanıma gittik. çok tatlıydı. genelde tutarlı şeyler söyledi. biraz abartılı olmakla birlikte mevcut durumu ve geçmişi yüzeysel bildi. genel uzak gelecek için söylediklerine çok inanmadım yani üç sene sonrası beş sene sonrası için ama yakın gelecek çıkacak mı çıkmayacak mı göreceğiz. arkadaşıma da 15 sene sonra kanadaya yerleşeceksin demiş. 15 seneye kim öle kim kala beni de amerikaya gönderdi 2019da :KK70:
(hem kahve hem tarot, 10 dakika baktı, 25 tl)

Kızlar biz geçen hafta bir arkadaşımla kadınlar kahvesi dilek hanıma gittik. çok tatlıydı. genelde tutarlı şeyler söyledi. biraz abartılı olmakla birlikte mevcut durumu ve geçmişi yüzeysel bildi. genel uzak gelecek için söylediklerine çok inanmadım yani üç sene sonrası beş sene sonrası için ama yakın gelecek çıkacak mı çıkmayacak mı göreceğiz. arkadaşıma da 15 sene sonra kanadaya yerleşeceksin demiş. 15 seneye kim öle kim kala beni de amerikaya gönderdi 2019da :KK70:
(hem kahve hem tarot, 10 dakika baktı, 25 tl)
Keşke ben de Dilek'e baktırsaydım bana Leyla bakmıştı:KK51:

İşte ben gittikten sonra okudum Dilek ve Pelin'i anlatmış herkes bilsem onları isterdim. O gün Leyla boştu sanırım ilk gidişimdi o denk geldi.
hadi ya :( biz de iki saat bekledik dilek için. iki saati de geçti sanırım. erkenden gitmek lazım ama biz iki gibi falan gitmiştik bir de bayağı kalabalıktı boş masa yoktu

hadi ya :KK43: biz de iki saat bekledik dilek için. iki saati de geçti sanırım. erkenden gitmek lazım ama biz iki gibi falan gitmiştik bir de bayağı kalabalıktı boş masa yoktu
Doğrudur yoğun oluyormuş. Ben akşam gitmiştim 9 falandı. Leyla kartını bile verdi not aldırdı dediklerini. O kadar emindiki:KK12:

Doğrudur yoğun oluyormuş. Ben akşam gitmiştim 9 falandı. Leyla kartını bile verdi not aldırdı dediklerini. O kadar emindiki:KK12:
hadi yaa :( onu hiç duymamıştım ben. o saate bir tek o kalmış demek ki :D giderken de herkes bana dilek dedi diye direkt ona gittim

rum bir falcı yunan ali izmir alsancak telve cafede falcıların harbisi kökenli bir falcı deneyin görün benden söylemesi...

hadi yaa :KK43: onu hiç duymamıştım ben. o saate bir tek o kalmış demek ki :KK70: giderken de herkes bana dilek dedi diye direkt ona gittim
Ben de burasını okuyarak gitseydim ona giderdim de kısmet artık. Ne bileyim ya beni mi bekliyorsun dedi farketmez dedim tabi o zaman çömezim:KK48: Emreyle aynı şeyleri dedi diye ilginç gelmişti

hayırlı geceler arkadaşlar dün alsancakda 4 kız gezmeye cıkdık her zamanki gibi bize yine fal cafelerden bır kac brosur uzatan oldu tabıkı ama ılgımızı cekmedı cunku hepsını bılıyorduk kı telve kafenın brosurcusu arkadaslar yenı falcımızı denemek ıstermısınız dıyene kadar o an hemen ılgımızı cekdı cunku yenı bır yorumcudan bahsedıyordu tabıkı bızde sorduk kımdır nedır dıye hıc gecıkmeden cocuk bıze dedıkı rum asıllı yunan bır falcı getırdık bız hadı ordan falan dedık ama ısmı ali yunan ali evet bu falcı degıl farklı bır cocuk arkadaslar evet ıyı bılen bu ısı ıyı yapan cok kısı gordum ama bu en farklısıydı en azından bızımkıler gıbı agzına dolamıs ezber bozan laflar soylemedı ve sok ustune sok etdı benı denemenızı ısterım benden tavsıye

Back
X